Вуковић: Додик је одбачен од народа, неће му помоћи режирани монолог из Москве

21.09.2022. 21:44
0
ИЗВОР: katera.news

Замјеник предсједника ПДП-а Ненад Вуковић истакао је да је Додиково лажно приказивање подршке из Русије заиста дегутантно и мучно за гледање и да ће се за 12 дана заувијек завршити све његове предизборне представе.

- Питам се да ли постоји неко у његовом окружењу да каже немојте ово радити, јадно је. Додик је већински одбачен од народа, неће му помоћи ни режирани монолог из Москве који гледамо ко зна који пут – рекао је Вуковић.

- 2. октобра престаје мучење бирача и зауставља се воз који већ дуго иде у погрешном правцу. Становници Републике Српске претходних дана гледају и присуствују посљедњим политичким трзајима лажног вође који се неуспјешно копрца у немогућој мисији останка на власти. Подметачине, спинови, увреде, новац, јавни ресурси и све друго што режим користи се сваким даном одбијају у лице Милораду Додику – каже Вуковић.

Вуковић истиче да, према свим истраживањима, укључујући и она којима режим располаже, народ је већ одлучио да ће Јелена Тривић бити предсједник Републике Српске.

- Нема никакве “мртве трке”, Тривићева убједљиво побијеђује, а осим гласова опозиционих партија велику разлику прави и видљива подршка чланова других странака које нису у опозицији и којима нико не може наредити како ће гласати. Нема разлога панику, нормална је ствар смјена власти, нарочито после 16година. Иду бољи дани за народ Републике Српске, слобода прије свега – рекао је Вуковић.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Сједница Владе Српске 2. маја у Сребреници Сједница Владе Српске 2. маја у Сребреници
Додик позвао на усвајање извјештаја Међународне комисије о Сребреници и на митинг у Бањалуци Додик позвао на усвајање извјештаја Међународне комисије о Сребреници и на митинг у Бањалуци
Додик: Српска ће организовати велики митинг у Бањалуци и престати да одлучује у БиХ Додик: Српска ће организовати велики митинг у Бањалуци и престати да одлучује у БиХ
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    1h 25m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    49m
    0
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    21h 42m
    1
  • Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког
    15h 33m
    1
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    43m
    0