Вуковић: Наредних 30 дана водићемо кампању будућности

16.10.2020. 15:14
2
ИЗВОР: Катера

Општински одбори Партије демократског прогреса (ПДП) и Српске демократске странке (СДС) данас су у Палама заједнички, под слоганом "Повуци добар потез" промовисале Ненада Вуковића као кандидата за начелника општине Пале.

Ненад Вуковић је у претходне четири године обављао функцију градоначелника Источног Сарајева, а четири године раније функцију замјеника начелника општине Пале, те у вези с тим представља једну од истакнутијих политичких личности у послијератној историји ове општине.

Вуковић је на конференцији за новинаре на паљанском шеталишту рекао да му је задовољство што је његову кандидатуру за начелника општине, поред локалног ПДП и СДС, подржао и велики број грађана Пала.

Слика

- Морам да кажем да је кампања за начелника општине Пале веома мало политички обојена и то није случајно, а разлог за то је моје очекивање да добијемо велики број гласова бирача, који можда припадају другим политичким опцијама или који нису чланови било које политичке партије. Програм који смо израдили је врло озбиљан и исто тако је реалан и остварив - поручио је Вуковић.

Вуковић је истакао да се већ дуго налази у јавном и политичком животу општине Пале, те да је претходни период проведен на функцијама у граду и општини гаранција за оно што су обећавали и испуњавали.

Он је на данашњој конференцији за новинаре прочитао 12 порука из програма, које, према његовим ријечима, најбоље осликавају све оно што политичке партије које га подржавају желе поручити грађанима Пала.

Између осталог, Вуковић је истакао да кампања за начелника општине Пале значи обећања за реализацију нових пројеката, интезивнији развој туризма као наше будућности, отварање Пала за све нове инвестиције, здраву средину без политичких подјела и много тога другог. 

- Ми ћемо у наредних 30 дана о свакој од ових теза говорити и покушаћемо водити кампању будућности, а то значи да ћемо на модерне начине изнијети сваку од ових ставки коју сам ја овдје изрекао и покушати да их приближимо свим становницима и бирачима који имају право да изађу на изборе 15. новембра - казао је Вуковић.

Слика

Он је додао да је ове године бирачко право грађана више него икада важно, те је позвао све становнике Пала да изађу на изборе и гласају.

- Посебно бих подвукао то да је данас у Палама велики притисак на службенике у јавним установама и предузећима, те да ћемо и о томе говорити у наредном периоду. Тај притисак се огледа у томе што велики број тих службеника ових дана ми прилази говорећи да имам њихову велику подршку, али да о томе не смију пуно и јавно да говоре - рекао је Вуковић.

Вуковић је истакао да то није добра ствар за демократске, поштене и фер изборе, те да ће се он и тим људи окупљених око њега трудити да ослободе људе и изразио наду да ће му велики број људи дати повјерење, да буде наредни начелник општине Пале.

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Анонимно 17.10.2020. 11:23
    Gdje mi je komentar
  • Generic placeholder image
    Marko 16.10.2020. 15:39
    Srecno! Do pobjede!
Повезане вијести
Васкршња туцијада у Палама Васкршња туцијада у Палама
Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    22h 55m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    17h 40m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    14h 39m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    15h 51m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    14h 45m
    0