“Wizz Air” уводи девет нових линија на сарајевски аеродром

04.02.2021. 11:01
0
ИЗВОР: Srna

Авио-компанија "Катар ервејз" (Qatar Airways) одгодила је планове за наставак летова од Дохе до Сарајева и Скопља током љета 2021. године.

Летови за оба града обустављени су у марту прошле године и у почетку су требали бити обновљени 25. октобра, али су накнадно одгођени до краја марта ове године.

Продаја карата сада је заустављена до почетка зимске сезоне 2021/2022, од 30. октобра, јавио је портал "Еx-yu aviation news"

Катарски авио-превозник нуди једнократне везе до Сарајева и Скопља преко Загреба, Београда, Беча и Истанбула у сарадњи с компанијама "Ер Србија" (Air Serbia), "Кроација ерлајнс" (Croatia Airlines), "Аустријан ерланс" (Austrian Airlines) и "Пегасус ерлајнс" (Pegasus Airlines) током цијелог љета.

Истовремено, нискотарифни превозник "Визер" (Wizz Air) базираће авион "ербас А320" у Сарајеву од 20. маја и увести девет нових линија, осим постојеће услуге ка Будимпешти, наводи "Еx-yu aviation news".

Коментари 0
Повезане вијести
Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута
Зашто је авионска карта јефтинија ако је купите шест мјесеци раније? Зашто је авионска карта јефтинија ако је купите шест мјесеци раније?
На сарајевском аеродрому ухапшен Турчин због кријумчарења људи На сарајевском аеродрому ухапшен Турчин због кријумчарења људи
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    2h 56m
    6
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    1h 52m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    20h 37m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    17h 36m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    18h 48m
    0