За двије седмице одгођен рок за исељење

25.08.2023. 11:03
0
ИЗВОР: srna.rs

Рок за исељење српских институција из зграде у сјеверном дијелу Косовске Митровице одгођен је за двије седмице, саопштио је нелегални градоначелник Ерден Атић.

Атић је рекао новинарима да ће током дана инспекција о томе обавијестити запослене који раде у тој згради Ватрогасног дома у Бошњачкој махали.

Од завршетка НАТО бомбардовања у овој згради су просторије Канцеларије за Косово и Метохију, Дирекције Фонда пензијско-инвалидског осигурања, Косовскомитровичког округа и Центра за социјални рад општине Вучитрн, посредством којих право остварује око 30.000 Срба Косовскомитровичког и Пећког округа.

Инспекција је у уторак, 22. августа, обавијестила запослене у овој општини са већинским српским становништвом да у року од три дана испразне зграду.

Коментари 0
Повезане вијести
Више од 600 вјерника у манастиру Високи Дечани на празник Цвијети (ФОТО) Више од 600 вјерника у манастиру Високи Дечани на празник Цвијети (ФОТО)
Албанци претукли и опљачкали српског младића у сјеверној Косовској Митровици Албанци претукли и опљачкали српског младића у сјеверној Косовској Митровици
Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН? Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН?
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    4h 1m
    7
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    2h 57m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    21h 42m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    18h 41m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    19h 53m
    0