За малом Данком се и даље трага

11.04.2024. 08:14
0
ИЗВОР: srna.rs

Наставља се потрага за тијелом двогодишње Данке Илић из Бора, полиција претражује шири атар села Злот, околину кућа осумњичених, гробље, појате, шупе, те неприступачан терен у Лазаревом кањону.

Припадници Сектора за ванредне ситуације јуче су претраживали поток у близини куће једног од осумњичених за убиство. Претходно је претраживана околина куће једног осумњиченог, Лазарев кањон и јама изнад кањона, добока 70 метара.

Двогодишња Данка Илић нестала је 26. марта на породичном имању.

Након 10 дана потраге и детаљних провјера свих трагова и информација, полиција је ухапсила два педесетогодишња мушкарца из Бора, раднике "Водовода", осумњичене за убиство. Њима је након саслушања одређен притвор до 30 дана, а на терет им се ставља кривично дјело тешко убиство у саизвршилаштву.

Тужилаштво је саопштило да је Д.Д. признао злочин, док се Ј.С. бранио ћутањем. Ухапшени су отац и брат једног од осумњичених због сумње да су помогли да се тијело премјести на за сада непознату локацију. Брат осумњиченог за убиство Д.Д. преминуо је у Полицијској управи у Бору.

Коментари 0
Повезане вијести
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду
До априла приједлог за обавезно служење војног рока у Србији До априла приједлог за обавезно служење војног рока у Србији
Најчитаније
  • Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
    23h 19m
    3
  • Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
    3h 55m
    4
  • Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
    3h 37m
    0
  • Наоружани нападачи усред дана убили мисицу Еквадора
    21h 5m
    0
  • Још један авио-превозник покренуо летове из БиХ
    18h 12m
    0