Za malom Dankom se i dalje traga

11.04.2024. 08:14
0
IZVOR: srna.rs

Nastavlja se potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, policija pretražuje širi atar sela Zlot, okolinu kuća osumnjičenih, groblje, pojate, šupe, te nepristupačan teren u Lazarevom kanjonu.

Pripadnici Sektora za vanredne situacije juče su pretraživali potok u blizini kuće jednog od osumnjičenih za ubistvo. Prethodno je pretraživana okolina kuće jednog osumnjičenog, Lazarev kanjon i jama iznad kanjona, doboka 70 metara.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta na porodičnom imanju.

Nakon 10 dana potrage i detaljnih provjera svih tragova i informacija, policija je uhapsila dva pedesetogodišnja muškarca iz Bora, radnike "Vodovoda", osumnjičene za ubistvo. Njima je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana, a na teret im se stavlja krivično djelo teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Tužilaštvo je saopštilo da je D.D. priznao zločin, dok se J.S. branio ćutanjem. Uhapšeni su otac i brat jednog od osumnjičenih zbog sumnje da su pomogli da se tijelo premjesti na za sada nepoznatu lokaciju. Brat osumnjičenog za ubistvo D.D. preminuo je u Policijskoj upravi u Boru.

Komentari 0
Povezane vijesti
U podne zvone zvona na pravoslavnim crkvama za spasenje srpske države i naroda U podne zvone zvona na pravoslavnim crkvama za spasenje srpske države i naroda
Rodno senzitivni jezik i dalje nije prihvaćen među građanima Rodno senzitivni jezik i dalje nije prihvaćen među građanima
Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
Najčitanije
 • Operacija ''Lukavac 93'' - Trnovo, Bjelašnica i Igman
  23h 12m
  4
 • Sjećanje na nekadašnji Dan mladosti – 25. maj (VIDEO)
  23h 14m
  5
 • Majka izbola kćerku kad su došli socijalni radnici
  19h 36m
  0
 • Na Nišićima obilježeno 150 godina postojanja hrama Svetih apostola Petra i Pavla (FOTO)
  13h 51m
  3
 • Obilježene 82 godine od stradanja više od 6.000 Srba Sarajevsko-romanijske regije
  19h 6m
  4