За набавку брзих антигенских тестова 1,5 милиона КМ

13.01.2021. 20:24
0
ИЗВОР: СРНА

Управни одбор Компензационог фонда Републике Српске прихватио је информацију о потреби обезбјеђивања финансијских средства за набавку брзих антигенских тестова за доказивање вируса корона у износу од 1,5 милиона КМ са ПДВ-ом за потребе здравствених и других установа у Српској.

Задужен је Институт за јавно здравство Републике Српске да изврши набавку тестова, саопштено је из Бироа Владе Републике српске за односе са јавношћу.

Управни одбор Компензационог фонда Републике Српске на телефонској сједници одобрио је исплату три милиона КМ за санирање посљедица вируса корона на пословање Јавној установи Завод за запошљавање Републике Српске.

Усвојена је информација о стању у Заводу за запошљавање Републике Српске са захтјевом за додјелу финансијске помоћи за санирање посљедица изазваних ширењем вируса корона.

Закључено да су испуњени услови за додјелу средстава за санирање посљедица вируса корона на пословање Завода за запошљавање Републике Српске.

За реализацију овог закључка задужује се Компензациони фонд Републике Српске, Министарство финансија и Министарство рада и борачко-инвалидске заштите.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра исплата априлских пензија Сутра исплата априлских пензија
„Пронађи ме“ ускоро и у Српској „Пронађи ме“ ускоро и у Српској
Русија ће искористити свој утицај да резолуција о Сребреници не буде усвојена Русија ће искористити свој утицај да резолуција о Сребреници не буде усвојена
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    11h 21m
    4
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    20h 13m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    14h 4m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    17h 49m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    8h 56m
    4