За викенд прекид електричне енергије у Чајничу и Фочи

01.07.2022. 19:13
0
ИЗВОР: katera.news

Из „Електродистрибуције“ Пале обавјештавају потрошаче у Чајничу и Фочи да ће за викен доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије због радова на мрежи.

Због радова на 10 кВ воду Чајниче-Заборак, у суботу 2.7.2022. године, доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у Чајничу.

У периоду од 11:00 до 13:00 часова струје неће имати потрошачи у насељима: Оријент, Брезовице, Старонићи, Мостина, Гламчевићи, Бучковићи-Крч, Батковићи, Хоћевина, Хунковићи, Тодоровићи, Заборак, Мали Банићи, Велики Банићи, Доњи Стопићи и Горњи Стопићи.

У недељу, 03.07.2022. године, због планираних радова на 110 кВ далеководу Горажде – Фоча организованих од стране предузећа „Електропренос БиХ“ доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 09:00 до 17:00 часова на комплетном подручју општине Фоча.

Алтернативно напајање ће бити обезбјеђено у дијелу центра града, улицама: Немањина, Његошева и Принципова, у Рибарском насељу и Међурјечју, подручју Миљевине, Казнено поправном заводу Фоча и Клиничком центру Фоча.

Коментари 0
Повезане вијести
Пријети ли каменолом у Кијеву да блокира пут ка Херцеговини? Пријети ли каменолом у Кијеву да блокира пут ка Херцеговини?
Фоча поносна на великог шампиона Горана Ковачевића Фоча поносна на великог шампиона Горана Ковачевића
Изграђени конаци монашке келије на Челебићима Изграђени конаци монашке келије на Челебићима
Најчитаније
 • Пријети ли каменолом у Кијеву да блокира пут ка Херцеговини?
  16h 30m
  0
 • Осуђен на 12 година за убиство у Сокоцу
  20h 55m
  2
 • Отворен „Акордеон арт плус" у Источном Сарајеву
  13h 51m
  2
 • Полиција о драми у сарајевској школи: Два ученика избодена, трећи основац ухапшен
  16h 33m
  0
 • Анастасија Ђорђић ученик генерације Средњошколског центра „Источна Илиџа“
  17h 42m
  0