Забрану кретања прекршио 201 грађанин

02.05.2020. 09:15
0
ИЗВОР: Srna

Забрану кретања у Републици Српској у протекла 24 часа прекршио је 201 грађанин, а евидентирано је и осам прекршаја због окупљања више од три особе на јавном мјесту, саопштено је из Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске.

Кршење забране кретања односило се на закључак Републичког штаба за ванредне ситуације за лица са навршених 65 година живота и више, као и на кршење полицијског часа у периоду од 12.00 до 5.00 часова.

Од ове забране изузета су лица којима је послодавац издао потврду о потреби кретања због несметаног обављања процеса рада и лица којима је МУП издао дозволу за кретање.

Из МУП-а су подсјетили грађане да је у Републици Српској и данас и сутра на снази забрана кретања у периоду од 12.00 часова до 5.00 часова наредног дана.

МУП Републике Српске апелује да грађани поштују закључак Републичког штаба за ванредне ситуације о обавезном спровођењу мјера за реаговање на појаву болести изазване новим вирусом корона.

Коментари 0
Повезане вијести
Зељковић и остали крајем маја опет у судници Зељковић и остали крајем маја опет у судници
Док послодавци згрћу милионе, радници у Српској раде цијели дан за килограм меса Док послодавци згрћу милионе, радници у Српској раде цијели дан за килограм меса
Нерадни дани 1, 2. и 9. мај Нерадни дани 1, 2. и 9. мај
Најчитаније
  • Илиџанци – највеће жртве и најбољи борци Републике Српске (ФОТО)
    12h 46m
    3
  • Група ходочасника из Сокоца стигла у Никшић
    13h 18m
    0
  • Полицајац убоден ножем!
    8h 29m
    0
  • Ђоковић са кацигом изашао међу навијаче (ВИДЕО)
    13h 27m
    0
  • Одржан васкршњи концерт и промовисана књига о цркви у Пофалићима (ФОТО)
    16h 34m
    0