Запаљен аутомобил припаднице Оружаних снага која је ранила мужа

19.09.2019. 21:00
0
ИЗВОР: Аваз

У улици Орахов бријег у Вогошћи код Сарајева запаљен је аутомобил рено меган, који је користила Ајла Садиковић, припадница Оружаних снага БиХ, која је недавно пуштена на слободу, након што је 24. јуна у сарајевском насељу Циглане из пиштоља "тетејца" ранила супруга Дениса Садиковића.

Ајла Садиковић потврдила је за Аваз ову информацију, али није жељела износити детаље. Како се може видјети на фотографији коју је том порталу уступио читалац, возило је скоро у потпуности изгорјело.

Она је раније испричала да ју је малтретирао супруг. Критичног дана Денис је, према њеним ријечима, у једном моменту десном руком замахнуо према леђима.

Испрепадана Ајла помислила је да њен супруг има пиштољ за појасом. У страху да ће је на крају и убити, извукла је свој "тетејац" из ташне и испалила хитац. Ајла је свог супруга и док су били у ванбрачној вези пријављивала због насиља.

Недуго послије огласио се и Денис који је тврдио да није силеџија и да га је варала Ајла. Посљедњег дана августа у насељу Алипашино Поље непозната особа је пуцала на Дениса.

Коментари 0
Повезане вијести
На Мојмилу запаљена два аутомобила На Мојмилу запаљена два аутомобила
Осумњиченог за паљење Нешићевог џипа нема у полицијском извјештају Осумњиченог за паљење Нешићевог џипа нема у полицијском извјештају
Расписана потрага за три лица из Србије у вези са паљевином возила Расписана потрага за три лица из Србије у вези са паљевином возила
Најчитаније
 • Операција Текбир - неуспјели покушај деблокаде Сарајева
  17h 12m
  11
 • “Тражим мужа”: Љепотица из Бањалуке "запалила" друштвене мреже (ФОТО)
  18h 33m
  4
 • Вечерас откривање и освештење споменика породици у Источном Новом Сарајеву
  18h 1m
  0
 • У Источном Новом Сарајеву откривен споменик породици - симбол егзодуса сарајевских Срба (ФОТО)
  6h 5m
  5
 • Земљотрес у БиХ
  10h 9m
  0