Zapaljen automobil pripadnice Oružanih snaga koja je ranila muža

19.09.2019. 21:00
0
IZVOR: Avaz

U ulici Orahov brijeg u Vogošći kod Sarajeva zapaljen je automobil reno megan, koji je koristila Ajla Sadiković, pripadnica Oružanih snaga BiH, koja je nedavno puštena na slobodu, nakon što je 24. juna u sarajevskom naselju Ciglane iz pištolja "tetejca" ranila supruga Denisa Sadikovića.

Ajla Sadiković potvrdila je za Avaz ovu informaciju, ali nije željela iznositi detalje. Kako se može vidjeti na fotografiji koju je tom portalu ustupio čitalac, vozilo je skoro u potpunosti izgorjelo.

Ona je ranije ispričala da ju je maltretirao suprug. Kritičnog dana Denis je, prema njenim riječima, u jednom momentu desnom rukom zamahnuo prema leđima.

Isprepadana Ajla pomislila je da njen suprug ima pištolj za pojasom. U strahu da će je na kraju i ubiti, izvukla je svoj "tetejac" iz tašne i ispalila hitac. Ajla je svog supruga i dok su bili u vanbračnoj vezi prijavljivala zbog nasilja.

Nedugo poslije oglasio se i Denis koji je tvrdio da nije siledžija i da ga je varala Ajla. Posljednjeg dana avgusta u naselju Alipašino Polje nepoznata osoba je pucala na Denisa.

Komentari 0
Povezane vijesti
Na Mojmilu zapaljena dva automobila Na Mojmilu zapaljena dva automobila
Osumnjičenog za paljenje Nešićevog džipa nema u policijskom izvještaju Osumnjičenog za paljenje Nešićevog džipa nema u policijskom izvještaju
Raspisana potraga za tri lica iz Srbije u vezi sa paljevinom vozila Raspisana potraga za tri lica iz Srbije u vezi sa paljevinom vozila
Najčitanije
 • Dječaku iz Istočnog Sarajeva spašena ruka brzom reakcijom ljekara KCUS-a
  20h 3m
  11
 • Saslušan sveštenik sa Pala: Sumnja se da je prodavao lažne diplome "po povoljnoj cijeni"
  16h 54m
  2
 • Identifikovana lica koja se dovode u vezu sa nanošenjem povreda licu u Istočnom Novom Sarajevu
  21h 58m
  1
 • U PU Istočno Sarajevo saslušana tri lica zbog prodaje i kupovine diploma
  20h 45m
  4
 • Osipanje u Klubu odbornika SNSD-a u Skupštini opštine Istočna Ilidža
  2h 47m
  3