Затражен притвор за кријумчаре 132 килограма дроге

14.11.2021. 11:40
1
ИЗВОР: СРНА

Окружно јавно тужилаштво у Источном Сарајеву предложило је притвор за четири особе које су ухапшене на подручју општине Источна Илиџа при покушају да прокријумчаре 132 килограма марихуне.

Приједлог за одређивање притвора за лица чији су инцијали П.Н, В.Н, К.Д. и К.Б. поднесен је Окружном суду у Источном Сарајеву. Ова лица се сумњиче да су дрогу набавила у Требињу од њима познатих особа, гдје су преузели возило "мерцедес", власништво Н.Т. из Требиња, те на скривеном мјесту у возилу складиштили већу количину дроге.

У мјесту Миљевина придружило им лице Г.Г. одакле су се упутили у правцу Источног Сарајева, саопштено је из Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево.

Доласком у мјесто Крупац, општина Источна Илиџа, полиција је зауставила возило којим је управљало лице П.Н. и приликом претреса је пронађена дрога у намијенски направљеном поду и пртљажнику који се састоји из два физички одвојена дијела.

Ту су била 132 килограма дроге која је одузета. Тужилаштво је затражило притвор због постојања опасности да ће боравком на слободи ова лица утицати на свједоке, уништити, сакрити, измијенити доказе или трагове важне за кривични поступак, поновити кривично дјело или учинити друго кривично дјело.

Њима је на терет стављено кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Foca 14.11.2021. 23:26
    Eto njih za koji mjesec opet u Focu!
Повезане вијести
Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
Свечана академија поводом Ђурђевдана - славе и Дана општине Источна Илиџа Свечана академија поводом Ђурђевдана - славе и Дана општине Источна Илиџа
Свечана академија поводом Ђурђевдана у Источној Илиџи Свечана академија поводом Ђурђевдана у Источној Илиџи
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    10h 30m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    11h 45m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    17h 36m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    16h 3m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    17h 55m
    0