Завршен "Егзит", тврђаву посјетило више од 180.000 младих из 70 земаља

12.07.2021. 11:06
0
ИЗВОР: СРНА

У Новом Саду у јутарњим часовима завршен је музички фестивал "Егзит" на којем је, према процјенама организатора, за четири протекле ноћи било више од 180.000 младих људи из 70 земаља свијета.

Посљедње вече "Егзита" обиљежили су наступи домаћих, европских и свјетских мега звијезда савремених музичких праваца.

Тако се древна Петроварадинска тврђава, гдје је фестивал одржан, "ломила" под Дарком Рундеком, Масимом Савићем, Лајбахом, као и једним од највећих свјетских ди-џејева Давидом Гетом и ништа мање популарним Соломоном.

Јубиларни 20. по реду "Егзит" остаће упамћен по строгим процедурама за улазак посјетилаца на Тврђаву због пандемијских мјера.

Организатори једног од најбољих свјетских и европских музичких фестивала истичу чињеницу да су четири протекла дана прошла без инцидената, без превеликих амбулантних интервенција, као и без било каквих других проблема.

Из организације "Егзита" истичу увјерење да је овогодишњи фестивал дао људима трачак свјетла и трачак забаве који су свима недостајали у протекли годину и по дана пандемије вируса корона.

Коментари 0
Повезане вијести
НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
Утопио се отац деветоро дјеце Утопио се отац деветоро дјеце
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    2h 25m
    5
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    1h 21m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    20h 6m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    17h 5m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    18h 17m
    0