Завршен увиђај у главном центру за бројање у Сарајеву

26.10.2022. 11:18
0
ИЗВОР: srna.rs

У Главном центру за бројање гласова у сарајевској "Зетри" завршен је увиђај и Тужилаштво БиХ донијеће одлуку о даљем поступању у овом предмету, рекао је Срни портпарол Тужилаштва БиХ Борис Грубешић.

- Тужилаштво БиХ заједно ће са Агенцијом за истраге и заштиту БиХ /СИПА/ и партнерским институцијама спровести све потребне радње ради утврђивања свих околности пријаве о незаконитостима, након чега ће се донијети одлука о даљем поступању у овом предмету", појаснио је Грубешић.

Централна изборна комисија БиХ саопштила је јуче да је Тужилаштву БиХ поднијела нову пријаву након што је пронађено још 37 фалсификованих гласачких листића на два бирачка мјеста у Брчко дистрикту.

Коментари 0
Повезане вијести
Од морбила преминуо младић у Сарајеву Од морбила преминуо младић у Сарајеву
Grand Off-road Tour 2024 – спој незаборавне авантуре и природних љепота Grand Off-road Tour 2024 – спој незаборавне авантуре и природних љепота
Болна страна замало трагичне приче: Самохрана мајка оставила дјецу у стану и отишла да заради Болна страна замало трагичне приче: Самохрана мајка оставила дјецу у стану и отишла да заради
Најчитаније
 • Ово је полицајац који је убијен у Лозници
  19h 12m
  5
 • Ушао у лифт у суботу, а изашао у понедјељак
  11h 16m
  0
 • Рањени полицајац открио детаље крвавог пира Албанца
  8h 46m
  1
 • Од морбила преминуо младић у Сарајеву
  16h 35m
  0
 • Прекид електричне енергије у Палама
  20h 23m
  0