Завршени радови на изградњи атлетске стазе у СРЦ „9. јануар“ у Рогатици

26.11.2021. 20:10
0
ИЗВОР: Катера

Предузеће „Романијапутеви“ Соколац са групом подизвођача ових дана привело је крају радове на постављању тартан, односно атлетске стазе на фудбалском стадиону у оквиру СРЦ „9. јануар“ у Рогатици, преноси портал „058.ba“.

Атлетска стаза имаће шест трака за трчање, а уз овај спортски терен налазиће се и простори за скок у вис, скок у даљ, троскок, бацање диска, кладива и копља, као и друга спортска инфраструктура коју један савремени и модерни спортски објекат треба да има.

У изградњу атлетске стазе и пратећег садржаја потрошено је 950.000 КМ новац, који је општина Рогатица обезбиједила из кредита код ИРБ-а.

Изградњом ове атлетске стазе обогаћен је сам изглед и садржај Спортско-рекреативног центра „9. јануар“, који постао један од најбољих и најфункционалнијих спортских објеката на читавој Сарајевско-романијској регији.

Ово ће бити одлична прилика да општина Рогатица угости у будућем периоду и многобројне спортске клубове, који буду долазили на љетне припреме.

Коментари 0
Повезане вијести
Бесплатно скијање на Јахорини за дјеци из Рогатице Бесплатно скијање на Јахорини за дјеци из Рогатице
Настрадали младић био у лову са оцем, преминуо на путу до дома здравља Настрадали младић био у лову са оцем, преминуо на путу до дома здравља
Детаљи убиства у Рогатици: Ловац из нехата убио другог ловца Детаљи убиства у Рогатици: Ловац из нехата убио другог ловца
Најчитаније
 • Саобраћајна незгода у Источном Сарајеву
  6h 54m
  0
 • Кажњени због нарушавања јавног реда и мира на Брусу (ФОТО)
  9h 11m
  7
 • Ица Лавица поново отпутовала у Турску
  9h 37m
  0
 • Шеранић: Погоршана ситуација, велики број заражених без симптома
  16h 46m
  1
 • У Палама обијена викендица
  14h 31m
  0