Završeni radovi na izgradnji atletske staze u SRC „9. januar“ u Rogatici

26.11.2021. 20:10
0
IZVOR: Katera

Preduzeće „Romanijaputevi“ Sokolac sa grupom podizvođača ovih dana privelo je kraju radove na postavljanju tartan, odnosno atletske staze na fudbalskom stadionu u okviru SRC „9. januar“ u Rogatici, prenosi portal „058.ba“.

Atletska staza imaće šest traka za trčanje, a uz ovaj sportski teren nalaziće se i prostori za skok u vis, skok u dalj, troskok, bacanje diska, kladiva i koplja, kao i druga sportska infrastruktura koju jedan savremeni i moderni sportski objekat treba da ima.

U izgradnju atletske staze i pratećeg sadržaja potrošeno je 950.000 KM novac, koji je opština Rogatica obezbijedila iz kredita kod IRB-a.

Izgradnjom ove atletske staze obogaćen je sam izgled i sadržaj Sportsko-rekreativnog centra „9. januar“, koji postao jedan od najboljih i najfunkcionalnijih sportskih objekata na čitavoj Sarajevsko-romanijskoj regiji.

Ovo će biti odlična prilika da opština Rogatica ugosti u budućem periodu i mnogobrojne sportske klubove, koji budu dolazili na ljetne pripreme.

Komentari 0
Povezane vijesti
Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
Pomoć drugima životna misija Rogatičanke Dragane Delić Pomoć drugima životna misija Rogatičanke Dragane Delić
Prekid električne energije u Istočnom Novom Sarajevu, Rogatici i Foči Prekid električne energije u Istočnom Novom Sarajevu, Rogatici i Foči
Najčitanije
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    15h 4m
    5
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    23h 56m
    0
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    17h 47m
    0
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    12h 39m
    4
  • Na planinarskom pohodu na Romaniji očekuje se oko 200 učesnika
    21h 32m
    0