Завршено велико финале 13. Спортских игара младих

07.07.2023. 15:05
0
ИЗВОР: katera.news

Сарајево је у периоду од 4. до 6. јула било домаћин најбољим екипама из свих дијелова Босне и Херцеговине на завршници овогодишњих Спортских игара младих (СИМ). У тродневним такмичењима уживало је преко 950 дјечака и дјевојчица, одигране су одличне утакмице и мечеви, славило се и дружило, а што је најважније, створена су многа нова пријатељства.

Након завршених такмичења, услиједио је најузбудљивији дио сваке сезоне – церемонија додјеле медаља и свечаног затварања сезоне. Као дио завршног програма, одиграна је кошаркашка All Star утакмица између младих СИМ-оваца и специјалне екипе гостију. Посебан гост овогодишњег Великог финала био прослављени БиХ кошаркаш Џанан Муса, и сам некадашњи учесник Спортских игара младих.

- Много смо срећни и поносни што смо и ове године пријатељи Спортских игара младих. Компанија м:тел је увек ту да подржи праве вредности и промовише спортски дух, посебно када су у питању најмлађи. Пријатељство је реч коју носимо у свом слогану и заиста вредно и марљиво радимо на томе да у потпуности испунимо мисију наше компаније. Смисао Спортских игара младих је повезивање, спорт и фер- плеј, зато смо увек ту где су пријатељи и где се граде нова пријатељства - рекаоје Милосав Парезановић, извршни директор за продају компаније м:тел, приликом уручивања медаље најбољим такмичарима.

Побједници овогодишњих Игара представљаће Босну и Херцеговину на Међународном финалу Игара у Сплиту гдје ће наши мали репрезентативци одмјерити снаге са дјечацима и дјевојчицама из Србије и Хрватске.

Коментари 0
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    6h 18m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    5h 42m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    3h 57m
    10
  • Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког
    20h 26m
    1
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    5h 36m
    0