Због пљачке кладионице у Источној Илиџи ухапшена четири лица

03.10.2019. 14:45
0
ИЗВОР: СРНА

Четири лица са подручја Кантона Сарајево ухапшена су због сумње да су маскирана и пријетећи ножем радници украла новац из спортске кладионице у Источној Илиџи, а потом аутомобилом "шкода" побјегла у правцу сарајевског Кантона.
Због разбојништва почињеног 19. августа око 19.15 часова ухапшена су лица чији су иницијали В.А, А.Р, Б.Х. и А.К. која су криминалистички обрађена у просторијама Полицијске станице Источна Илиџа. 

Након документовања предмета надлежном тужилаштву ће против А.Р, А.К. и Б.Х. бити достављен извјештај о почињеном разбојништву, а против В.А. за помагање у разбојништву, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево. 

Лица су ухапшена уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, у сарадњи са МУП-ом Кантона Сарајево и Полицијском управом Нови Град.

Коментари 0
Повезане вијести
У ПУ Источно Сарајево саслушана три лица због продаје и куповине диплома У ПУ Источно Сарајево саслушана три лица због продаје и куповине диплома
Турнир у малом фудбалу у Источном Старом Граду од петка до недјеље Турнир у малом фудбалу у Источном Старом Граду од петка до недјеље
Крађа у дрогерији у Источној Илиџи Крађа у дрогерији у Источној Илиџи
Најчитаније
 • Дјечаку из Источног Сарајева спашена рука брзом реакцијом љекара КЦУС-а
  15h 4m
  10
 • Саслушан свештеник са Пала: Сумња се да је продавао лажне дипломе "по повољној цијени"
  11h 55m
  2
 • Идентификована лица која се доводе у везу са наношењем повреда лицу у Источном Новом Сарајеву
  16h 59m
  1
 • Крађа у дрогерији у Источној Илиџи
  21h 10m
  1
 • У ПУ Источно Сарајево саслушана три лица због продаје и куповине диплома
  15h 46m
  3