Због пљачке кладионице у Источној Илиџи ухапшена четири лица

03.10.2019. 14:45
0
ИЗВОР: СРНА

Четири лица са подручја Кантона Сарајево ухапшена су због сумње да су маскирана и пријетећи ножем радници украла новац из спортске кладионице у Источној Илиџи, а потом аутомобилом "шкода" побјегла у правцу сарајевског Кантона.
Због разбојништва почињеног 19. августа око 19.15 часова ухапшена су лица чији су иницијали В.А, А.Р, Б.Х. и А.К. која су криминалистички обрађена у просторијама Полицијске станице Источна Илиџа. 

Након документовања предмета надлежном тужилаштву ће против А.Р, А.К. и Б.Х. бити достављен извјештај о почињеном разбојништву, а против В.А. за помагање у разбојништву, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево. 

Лица су ухапшена уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, у сарадњи са МУП-ом Кантона Сарајево и Полицијском управом Нови Град.

Коментари 0
Повезане вијести
Премијера документарног филма "Прича поносног пука" Премијера документарног филма "Прича поносног пука"
Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура
Кошаркаши „Славије“ у суботу дочекују „Спартак“ из Приједора Кошаркаши „Славије“ у суботу дочекују „Спартак“ из Приједора
Најчитаније
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    20h 44m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    11h 14m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    19h 37m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    10h 55m
    0
  • Повеља општине Источна Илиџа Средњошколском центру „Источна Илиџа“
    16h 6m
    0