Због прославе 9. јануара измјена режима одвијања саобраћаја

09.01.2023. 08:39
1
ИЗВОР: srna.rs

У ужем центру општине Источно Ново Сарајево поводом обиљежавања Дана Републике Српске данас ће доћи до привремене измјене режима саобраћаја.

Одјељење за просторно уређење, саобраћај и стамбено-комуналне послове града Источно Сарајево дало је сагласност Полицијској управи Источно Сарајево за привремену измјену режима саобраћаја од 7.00 часова до завршетка манифестације.

Привремена измјена режима саобраћаја односиће се на Улицу Стефана Немање од раскрснице са Улицом војводе Радомира Путника па до раскрснице са Дечанском улицом, дио те улице од раскрснице са Улицом Стефана Немање до раскрснице са Улицом Прве сарајевске бригаде, као и на Улицу Прве сарајевске бригаде од раскрснице са Дечанском улицом до раскрснице са Спасовданском улицом.

Измјена се односи и на дио Спасовданске улице до раскрснице са Улицом прве сарајевске бригаде до раскрснице са Улицом Стефана Немање, те на дио Улице војводе Радомира Путника од раскрснице са Улицом Змај Јовина до раскрснице са Карађорђевом улицом, наспрам мотела "Вељине".

Република Српска основана је 9. јануара 1992. године под првобитним називом Српска Република БиХ.

Основали су је српски посланици у тадашњој Скупштини БиХ, након што су прегласани у кључним питањима која су се тицала опстанка Југославије и након што су припадници друга два народа кренули у сецесију мимо воље Срба који су имали конститутивни статус.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Petar 09.01.2023. 11:50
    Ne znam ko je napravio ovu sliku, ali ne veže sa realnom situacijom, blokirano je mnogo više od ovoga. Izađite napolje pa vidite, ne možeš pomaći nikud
Повезане вијести
У Источном Новом Сарајеву исплаћена плата од 246.506 KM У Источном Новом Сарајеву исплаћена плата од 246.506 KM
Данас откривање и освештање споменика “Бели анђео” у Источном Новом Сарајеву Данас откривање и освештање споменика “Бели анђео” у Источном Новом Сарајеву
Подржимо представнице Источног Новог Сарајева на "Ритму Европе" Подржимо представнице Источног Новог Сарајева на "Ритму Европе"
Најчитаније
  • Хавана - торта над тортама
    4h 19m
    1
  • Ученик (13) претучен у основној школи: "Сина ми је песницама ударао отац његовог вршњака"
    19h 37m
    2
  • Заборављени коријени: Манастир Липље - Теслић (ВИДЕО)
    3h 27m
    0
  • Детаљи несреће на Златибору: Дјечак се утопио на базену
    17h 28m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    20h 9m
    0