Здравље генерала Младића јако компликовано, додатно слабљење срца

04.11.2022. 10:59
0
ИЗВОР: srna.rs

 Здравствено стање генерала Ратка Младића је и даље јако компликовано, има додатно слабљење срца, а у хашком притвору га је посјетио један српски кардиолог који га је прегледао, рекао је Срни генералов син Дарко Младић.

Здравствено стање генерала Младића у неким дијеловима има неког побољшања, а у неким неког погоршања.

- Успели смо да кардиолог оде да га види. Кардиолог је видео то што су му показали, значи нису нам и даље доставили потребну документацију. Они су му дали само на увид. Ми очекујемо и даље да нам они доставе потребне снимке - навео је Дарко Младић.

Што се тиче здравственог стања генерала Младића, његов син истиче да након посјете кардиолога има мало бољи преглед шта се десило са срцем генерала.

- Генерал се у овој ситуацији држи доста добро, али очито није наивна ситуација - рекао је Дарко Младић.

Он је навео да не може да износи све детаље са прегледа кардиолога, али да генерал има веће додатно нагло слабљење срца, које треба сад да се регулише.

- Чекамо да видимо снимке што му је рађено да би видели какви су ти степени оштећења и шта је требало и да ли је урађено то што је требало да се уради - истакао је Дарко.

Он је навео да је кардиолог причао и са хашким љекарима и са генералом и извршио прегледе, али он и даље нема потребне снимке који су му потребни за његов извјештај.

- Као и увек, обећали су, али још нису доставили. Не видим разлог зашто не достављају снимке, осим да и даље крију његово здравствено стање - каже Дарко Младић.

Коментари 0
Повезане вијести
Генерал Младић и даље лошег стања, једва говори Генерал Младић и даље лошег стања, једва говори
Здравствени немар према Караџићу повезан са најавом резолуције о Сребреници Здравствени немар према Караџићу повезан са најавом резолуције о Сребреници
Ојачајте имунитет у прелазном периоду Ојачајте имунитет у прелазном периоду
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    16h 1m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    6h 59m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    15h 25m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    13h 40m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    15h 19m
    0