Жена звала полицију током забране кретања, њихову реакцију неће заборавити

20.04.2020. 09:40
1
ИЗВОР: Srpska.info

Жена из Лознице је на свом Твитер профилу синоћ подијелила јако необичну причу и није требало много да постане једна од најдјељенијих у Србији.

Радња се одвија напето. Мјесто радње Лозница, вријеме субота негдје око средине полицијског часа. Озбиљна је ситуација – дјеца чекају. У одсудном празничном тренутку мајка прави кардиналну грешку! Преносимо вам њену причу са Твитера .

– Једна лијепа прича настала за вријеме данашњег полицијског часа. Како сам интелигентно офарбала сва јаја и нисам оставила 12 комада за торту, позовем МУП у Лозници да видим могу ли да изађем 500м од куће да позајмим од другарице – почиње догодовштину корисница под надимком Инкриминисана.

Полиција је ситуацију схватила крајње озбиљно. Суграђанка се нашла у несвакидашњој невољи.

– Послије обостраног зацењивања од смијеха, мог убјеђивања да већи проблем од овог мог тренутно не постоји, да четворо дјеце чека торту за Васкрс и да сам готова ако је не буде, полицајка ми је рекла да постоје двије опције – прича мајка.

Опције су јој саопштене мирно. Једна је била да сачека да све прође, друга да сачека њу.

– И царица је заиста то урадила. Отишла је до моје другарице и донијела ми јаја за торту – одушевљено је написала твитерашица.

Блиц је успио да пронађе полицајку која је помогла својој суграђанки и послије иницијалног доброчинства поново смо пријатно изненађени њеном скромношћу, преноси Блиц.

– Јесте, то сам била ја. Али, не бих вољела да се моје име помиње у јавности, само сам хтјела да помогнем. Јесте лијепа прича, али мој посао је да помогнем, а посао је посао. Нисам то урадила за пажњу – потврдила нам је жена и истакла да она сама никада не би поменула то што је урадила. Напросто – све је њој то у оквиру службе.

Радост и изненађење када се полицајка појавила на вратима са обећаним јајима у рукама касније тог поподнева, можемо само да замислимо.

Топле празничне приче попут ове нам засигурно уливају наду у људе око нас у овим несигурним временима. Треба се подсјетити да нисмо сами и да треба да водимо рачуна о себи и о другима. Мали гест пажње и добре воље некоме може уљепшати дан.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    rašo 20.04.2020. 19:50
    svaka čast zaista lijep gest, Hristos Vaskrse!
Повезане вијести
Подијељено 195 пакета за социјално угрожене становнике Источне Илиџе Подијељено 195 пакета за социјално угрожене становнике Источне Илиџе
Аутом се закуцао у радар у Прњавору па ухапшен Аутом се закуцао у радар у Прњавору па ухапшен
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    15h 21m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    14h 16m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    9h 4m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    10h 10m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    18h 38m
    0