Зидови од цигле, рустикални стил у вашем дому (ФОТО)

22.07.2020. 15:59
0
ИЗВОР: Nezavisne

Зидови од цигле стекли су популарност у новој, модерној ери уређења дома, а употреба цигли у ентеријеру је данас уобичајена. Зидови доминирају у свакој просторији, тако да могу диктирати стил и енергију која ће превладати у соби, а зидови од непрекривене цигле имају утицај на креирање слободног духа и уносе карактер у одређеној соби у вашем дому.

Декорисање циглом тешко ће проћи непримијећено, тако да је савршено за оне који желе задржати модеран и опуштен изглед њихове дневне собе, топлу атмосферу у купатилу, угодну у спаваћој соби, те доживјети незаборавне породичне тренутке у кухињи и трпезарији.

Трпезарија

Зидови од цигле чине трпезарију угодним простором за боравак. Имате неколико могућности о којима треба да размислите. Можете прекрити цијели зид циглом, по могућности онај на којем се не налазе монтирани трпезаријски елементи или само одређене дијелове зида - важно је само да се изглед зида уклапа у ваш животни простор.

Слика

Дневна соба

У дневној соби зид од цигле би био елемент који даје простору нову димензију. Можете имати зид од цигле на који ћете окачити умјетнине или га можете користити за раздвајање просторије. Не мора бити велики. У свијетлом декору, гдје су остали зидови у бијелој боји, зид од цигле не треба да има ништа више да би се истицао у просторији.

Слика

Спаваћа соба

Цигла даје топлину и карактер просторији и зато је савршен додатак за спаваће собе. То је обично зид на којем се налази узглавље кревета. Можете користити велике цигле у земљаној боји или бијеле, уколико не уживате превише у црвеној индустријској боји. Избор је на вама.

Слика

Кухиња

Зидови од цигле су веома примењиви у кухињи. Можете је ставити иза кухињских елемената умјесто плочица или стакла. Или чак цијели зид направити од цигле, те додати намјештај у контрастној боји како би се обоје истицало.

Слика

Купатило

Цигла такође може бити одличан детаљ и у купатилу уколико желите креирати опуштенију атмосферу. У суштини цигла трансформише сваку просторију и даје јој карактер и додатну димензију.

Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Ристићима у Прилужју биће реновирана породична кућа Ристићима у Прилужју биће реновирана породична кућа
Најбоља мјеста у кући за сушење веша током зиме Најбоља мјеста у кући за сушење веша током зиме
Наставља се уређење парка „Вељине“ у Источној Илиџи (ФОТО) Наставља се уређење парка „Вељине“ у Источној Илиџи (ФОТО)
Најчитаније
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    17h 59m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    21h 23m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    16h 52m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    8h 29m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    8h 10m
    0