Зима уз ТВ и сјајне поклоне

22.12.2022. 14:35
0
ИЗВОР: katera.news

Ову зиму проведите уз врхунски ТВ програм и најбоље видеотеке у ИПТВ пакетима и уживајте у поклонима и срећним тренуцима са најдражима.

Уколико желите нови уређај, предлажемо вам да одаберете поклон бон за куповину неког од сјајних уређаја из богате м:тел понуде. У зависности од пакета који одаберете – са двије, три или четири услуге, остварићете право на ваучер у износу до 300 КМ којег можете искористити лично или га некоме поклонити.

Уколико ипак желите мању претплату, искористите попуст у износу од 20 одсто на цијену мјесечне претплате одабраног мјесечног пакета пет мјесеци.

Који год поклон да одаберете почастићемо вас додатним поклоном, видеотекама Apollon и ХБО у чијим садржајима без накнаде можете да уживате све до краја јануара 2023. године.

За више информација позовите 0800 50 000 или посјетите вама најближе продајно мјесто.

И празници могу да почну!

Коментари 0
Повезане вијести
М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балкана“ М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балк...
Престижно признање Тривановој за промоцију Бањалуке и Републике Српске Престижно признање Тривановој за промоцију Бањалуке и Републике Српске
М:тел вас позива да се заједно едукујемо о безбједности наше дјеце на интернету! М:тел вас позива да се заједно едукујемо о безбједности наше дјеце на интернету!
Најчитаније
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    16h 36m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    20h 0m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    15h 29m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    7h 6m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    6h 47m
    0