ЖОК "Јахорина" обезбиједио шесту гарнитуру дресова

30.04.2021. 10:27
0
ИЗВОР: Катера

Женски одбојкашки клуб "Јахорина" из Пала у наредној сезони носиће нове дресове, које је спонзорски подржао српски национални бренд пива "Јелен пиво", које производи Апатинска пивара.

Тренер ЖОК "Јахорине" Данило Тадић рекао је за Катеру да се ради о веома вриједном и одлично реализованој сарадњи између паљанског премијерлигаша и поменуте компаније, која је лидер у региону.

- Ово је велики посао за нас, а посебно ме радује то што сада имамо шест гарнитура дресова за такмичарске утакмице, што мало који клуб може да обезбиједи. У наредној сезони у Премијерлиги са поносом ћемо носити дресове са брендом "Јелен пива" - рекао је Тадић.

Тадић истиче да је задовољан протеклом сезоном у клубу, те похвалио рад и труд читавог колектива, на челу са предсједником Браниславом Благојевићем и наравно свих дјевојака, које су се одлично показале.

- Сезону у Премијер лиги БиХ завршили смо ове године петој позицији, што је задовољавајуће за нас, иако смо могли бити и четврти. Међутим, јако сам задовољан како се протекла сезона, дјевојке су пружиле свој максимум, а успјех сениорки се пренио и на млађе категорије у клубу - истиче Тадић.

Он додаје да је јако задовољан успјехом клуба по свим категоријама, те истиче да су јуниорке "Јахорине" ове године избориле финални учешће у финалном турниру, гдје ће се такмичити и њихове вршњакике из одбојкашких клубова "Јединство" Брчко, "Гацко" и "Либеро" из Бијељине.

Коментари 0
Повезане вијести
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима
Изложбом икона почеле "Мајске духовне свечаности" у Палама Изложбом икона почеле "Мајске духовне свечаности" у Палама
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    22h 44m
    1
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    20h 43m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    22h 56m
    0
  • Партизан мијења име!
    13h 25m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    17h 58m
    0