Црвена звезда побиједила Радник

01.11.2020. 19:18
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Фудбалери Црвене звезде су резултатом 4:1 побиједили Радник у Сурдулици у 13. колу Линглонг Суперлиге Србије.

Утакмица није била претјерано атрактивна у првом дијелу сусрета, а почела је минутом ћутања у част недавно преминулог митрополита Амфилохија.

Звезда је имала први напад на мечу, али је Бен лоше шутирао и све је пропало. Гости су притискали читаво прво полувријеме, желели су да што прије постигну гол и Радник се грчевито бранио.

Тамо у 16. минуту, видјели смо прву промјену резултата. Гаврић се у казненом простору фантастично снашао, унутрашњим дијелом стопала је погодио "малу мрежу" и Звезда је у првој половини првог полувремена стигла до вођства.

Послије овог гола је Радник у два наврата имао солидну прилику, али је одбрана Звезде у оба наврата јако добро реаговала, па је потом темпо опао, играло се углавном на средини терена и чешће је лопта била код играча у црвено-бијелим дресовима.

У 40. минуту, Звезда постиже и свој други погодак. Бен је био на правом мјесту и искористио асистенцију Боаћија за високих 2:0, са колико се и отишло у свлачионице.

У наставку смо видјели доста бољи фудбал и чак два гола у првих петнаестак минута. Послије неколико опасних напада Радника, Звезда их је казнила и повела са 3:0.

Боаћи је сјајно пронашао Кангу, који оштрим шутем по земљи постиже тај гол. Већ у сљедећем нападу, Радник има опасну акцију и велику прилику за гол, али су добили корнер. Тај корнер се исплатио, пошто је Павлов из петерца погодио за 3:1.

Нису се дуго радовали играчи у плавим дресовима, пошто је Алекса Вукановић сјајно искористио прецизан центаршут Гобељића и из непосредне близине постигао и четврти Звездин гол, 4:1.

До краја утакмице није било много занимљивости, па судија Николић није ни продужио меч и у 90. минуту свирао крај.

Коментари 0
Повезане вијести
"Црвена звезда" освојила титулу првака "Црвена звезда" освојила титулу првака
НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
Утопио се отац деветоро дјеце Утопио се отац деветоро дјеце
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    12h 7m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    3h 5m
    6
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    11h 31m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    9h 46m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    11h 25m
    0