Малена Ивана из Источног Сарајава чека мишљење о даљем лијечењу

18.11.2019. 15:26
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Малена Ивана Бјелогрлић из Источног Сарајава, за чије лијечење се тренутно у доста градова у Републици Српској, а и шире, прикупља новац, тренутно је са породицом у Бањалуци гдје ће сачекати засједање конзилија љекара, који ће дати мишљење о дјевојчицином даљем лијечењу.

Након тога, Ивана путује за Београд да се узму плочице како би се урадила ревизија на које цитостатике је канцер осјетљив да би се затим послале према клиници која прихвати Иванино лијечење.

Подсјећамо, малена Ивана Бјелогрлић из Источног Сарајева већ више од годину дана води тешку битку за живот, након што јој је дијагностификован тумор бубрега, који се након многих терапија ипак наставио ширити.

Нада за Иванино излијечење појавила се у иностраним клиникама, те је потребно хитно скупити око 250 хиљада евра како би лијечење било настављено у најбољим условима.

Ваша новчана средства можете уплатити на намјенски жиро рачун за Ивану Бјелогрлић број: 1541029988405703, Интеса Санпаоло банк, Сарајево.

Контакт особа: Ранко Скакавац, телефон 065/608-156.

Коментари 0
Повезане вијести
Затворенике нема ко да лијечи Затворенике нема ко да лијечи
Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    18h 7m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    22h 40m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    20h 14m
    3
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    1h 12m
    0
  • Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
    21h 20m
    0