На порођају изгубила памћење, а он јој написао књигу сјећања

10.11.2019. 17:47
0
ИЗВОР: 24сата

Camre Curto (31) из Фентона у Мичигену 2012. године имала је прееклампсију, односно трудноћом изазвану хипертензију те мождани удар. Све то догодило се кад је била у 33. седмици трудноће.

Због тога је прерано родила сина и изгубила краткорочно и дугорочно памћење. Тврди како се не сјећа 95 посто ствари из свог живота, укључујући то да има супруга и да је родила дијете.

Њен супруг Стив (38) каже како је рођење сина Гавина, који данас има седам година био најсрећнији, али и најтрагичнији дан у његовом животу.

- Морао сам преузети све обавезе и започети живот изнова. Жена коју волиш нема појма ко си ти, али имаш прекрасно дијете које је родила - говори. Додаје како је одмах након што се дјечак родио, знао да нешто није у реду са супругом.

- Њезини родитељи и ја примијетили смо да је нешто пошло по злу. Након што смо јој поставили нека питања и пребацили у другу болницу, схватили смо да има тешке повреде мозга. Није знала да има дијете, није знала ко је она, ко су њени родитељи... То је био почетак нашег путовања - прича Стив. 

Коментари 0
Повезане вијести
Сјећање на катастрофалне поплаве које су погодиле Српску, Србију и ФБиХ Сјећање на катастрофалне поплаве које су погодиле Српску, Србију и ФБиХ
Сјећање на Миломира Јањића Зеку Сјећање на Миломира Јањића Зеку
Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    17h 32m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    22h 5m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    19h 39m
    2
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    37m
    0
  • Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
    20h 45m
    0