У породилишту болнице у Источном Сарајеву рођене двије бебе

14.08.2019. 08:20
0

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у протекла 24 часа рођени су један дјечак и једна дјевојчица. На болничко лијечење примљена су 42 пацијента.

Територијална ватрогасна јединица Источно Сарајево је у протекла 24 часа имала једну техничку интервенцију отварања стана у Спасовданској улици.

Град је овога јутра уредно снабдијевен водом.

Данас ће, због планираних радова у ТС 110/35/10 kV Соколац организованих од стране предузећа ”Електропренос БиХ”, у периоду од 9:00 до 18:00 часова, напајање електричном енергијом на подручју општине Соколац ће бити обезбијеђено само у ужем центру града. Под напоном ће остати далеководи КО Дом здравља и ДВ Ново село – до ТС Врело Биоштице.

У већем дијелу РС јутрос пада киша и вози се по мокрим и клизавим коловозима. У Семберији, источном дијелу РС и Херцеговини још увијек нема падавина, па се вози уз повољне услове за вожњу.

На путевима у усјецима и поред камених косина повећана је опасност од одрона камења и земље на коловоз, док у доњем Подрињу скрећемо пажњу на маглу.

Возаче упозоравамо да буду опрезни при вожњи, да је прилагоде условима на путу, да држе одстојања између возила и да избјегавају ризична претицања.

У току су радови на изградњи МХЕ Крупац на ријеци Жељезници, због чега се саобраћај на магистралном путу М-18, на дионици Крупац-граница РС (Богатићи), на територији општина Источна Илиџа и Трново одвија наизмјенично, једном саобраћајном траком, уз постављену свјетлосну сигнализацију (семафоре). Радови су планирани до 31. 12. 2019. године.

У Републици Српској и Федерацији БиХ јутрос је претежно облачно вријеме. Киша, пљускови и грмљавина су забиљежени у већини подручја.

Данас ће у нашој земљи преовладавати претежно облачно вријеме са кишом, пљусковима и грмљавином.

Средином дана престанак падавина у Крајини, а у осталим подручјима постепено током послијеподнева или крајем дана. Вјетар слаб до умјерен сјеверни и сјевероисточни. Дневне температуре од 17 до 23, на југу од 24 до 30 степени

У Источном Сарајеву облачно вријеме са кишом, пљусковима и грмљавином. Дневна температура око 22 степена Целзијусова

Коментари 0
Повезане вијести
Удружењe дијабетичара града Источно Сарајево: Једини педијатар ендокринолог у Бањалуци
Дводневна манифестација „Трагом светосавља“
Источном Сарајеву и Сарајеву специјално признање за спортски догађај деценије
Најчитаније
 • Саобраћајна незгода у Источном Сарајеву
  25.01.2020
  1
 • Лице повријеђено у саобраћајној незгоди код Пала
  25.01.2020
  0
 • Почело је уклањање графита са фасаде Старе православне цркве
  25.01.2020
  0
 • Кинези ће за пет дана изградити нову болницу због коронавируса
  24.01.2020
  0
 • Мајка четворо дјеце на самрти одлучила спасити 12 живота
  23.01.2020
  0