У породилишту болнице у Источном Сарајеву рођене двије бебе

14.08.2019. 08:20
0

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у протекла 24 часа рођени су један дјечак и једна дјевојчица. На болничко лијечење примљена су 42 пацијента.

Територијална ватрогасна јединица Источно Сарајево је у протекла 24 часа имала једну техничку интервенцију отварања стана у Спасовданској улици.

Град је овога јутра уредно снабдијевен водом.

Данас ће, због планираних радова у ТС 110/35/10 kV Соколац организованих од стране предузећа ”Електропренос БиХ”, у периоду од 9:00 до 18:00 часова, напајање електричном енергијом на подручју општине Соколац ће бити обезбијеђено само у ужем центру града. Под напоном ће остати далеководи КО Дом здравља и ДВ Ново село – до ТС Врело Биоштице.

У већем дијелу РС јутрос пада киша и вози се по мокрим и клизавим коловозима. У Семберији, источном дијелу РС и Херцеговини још увијек нема падавина, па се вози уз повољне услове за вожњу.

На путевима у усјецима и поред камених косина повећана је опасност од одрона камења и земље на коловоз, док у доњем Подрињу скрећемо пажњу на маглу.

Возаче упозоравамо да буду опрезни при вожњи, да је прилагоде условима на путу, да држе одстојања између возила и да избјегавају ризична претицања.

У току су радови на изградњи МХЕ Крупац на ријеци Жељезници, због чега се саобраћај на магистралном путу М-18, на дионици Крупац-граница РС (Богатићи), на територији општина Источна Илиџа и Трново одвија наизмјенично, једном саобраћајном траком, уз постављену свјетлосну сигнализацију (семафоре). Радови су планирани до 31. 12. 2019. године.

У Републици Српској и Федерацији БиХ јутрос је претежно облачно вријеме. Киша, пљускови и грмљавина су забиљежени у већини подручја.

Данас ће у нашој земљи преовладавати претежно облачно вријеме са кишом, пљусковима и грмљавином.

Средином дана престанак падавина у Крајини, а у осталим подручјима постепено током послијеподнева или крајем дана. Вјетар слаб до умјерен сјеверни и сјевероисточни. Дневне температуре од 17 до 23, на југу од 24 до 30 степени

У Источном Сарајеву облачно вријеме са кишом, пљусковима и грмљавином. Дневна температура око 22 степена Целзијусова

Коментари 0
Повезане вијести
У Источном Сарајеву састанак о обиљежавању Дана сјећања на жртве НАТО бомбардовања
У породилишту болнице у Источном Сарајеву рођене двије дјевојчице
Град јутрос богатији за једног дјечака
Најчитаније
 • Страдали деминери са Пала
  6h 41m
  0
 • Акција у Сарајеву – Ухапшен Паљанин осумњичен за убиство Дамира Остојића
  23.08.2019
  1
 • У напуштеној кући пронађена два тијела
  23.08.2019
  0
 • На подручју Купреса погинула двојица деминера, а један повријеђен
  9h 27m
  0
 • Жена из Требиња у фрижидеру нашла змију, дугу метар и по и агресивну
  23.08.2019
  0