U porodilištu bolnice u Istočnom Sarajevu rođene dvije bebe

14.08.2019. 08:20
0
IZVOR: Katera

U porodilištu bolnice u Istočnom Sarajevu u protekla 24 časa rođeni su jedan dječak i jedna djevojčica. Na bolničko liječenje primljena su 42 pacijenta.

Teritorijalna vatrogasna jedinica Istočno Sarajevo je u protekla 24 časa imala jednu tehničku intervenciju otvaranja stana u Spasovdanskoj ulici.

Grad je ovoga jutra uredno snabdijeven vodom.

Danas će, zbog planiranih radova u TS 110/35/10 kV Sokolac organizovanih od strane preduzeća ”Elektroprenos BiH”, u periodu od 9:00 do 18:00 časova, napajanje električnom energijom na području opštine Sokolac će biti obezbijeđeno samo u užem centru grada. Pod naponom će ostati dalekovodi KO Dom zdravlja i DV Novo selo – do TS Vrelo Bioštice.

U većem dijelu RS jutros pada kiša i vozi se po mokrim i klizavim kolovozima. U Semberiji, istočnom dijelu RS i Hercegovini još uvijek nema padavina, pa se vozi uz povoljne uslove za vožnju.

Na putevima u usjecima i pored kamenih kosina povećana je opasnost od odrona kamenja i zemlje na kolovoz, dok u donjem Podrinju skrećemo pažnju na maglu.

Vozače upozoravamo da budu oprezni pri vožnji, da je prilagode uslovima na putu, da drže odstojanja između vozila i da izbjegavaju rizična preticanja.

U toku su radovi na izgradnji MHE Krupac na rijeci Željeznici, zbog čega se saobraćaj na magistralnom putu M-18, na dionici Krupac-granica RS (Bogatići), na teritoriji opština Istočna Ilidža i Trnovo odvija naizmjenično, jednom saobraćajnom trakom, uz postavljenu svjetlosnu signalizaciju (semafore). Radovi su planirani do 31. 12. 2019. godine.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH jutros je pretežno oblačno vrijeme. Kiša, pljuskovi i grmljavina su zabilježeni u većini područja.

Danas će u našoj zemlji preovladavati pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Sredinom dana prestanak padavina u Krajini, a u ostalim područjima postepeno tokom poslijepodneva ili krajem dana. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Dnevne temperature od 17 do 23, na jugu od 24 do 30 stepeni

U Istočnom Sarajevu oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Dnevna temperatura oko 22 stepena Celzijusova

Komentari 0
Povezane vijesti
Košarkaši „Slavije“ u nedjelju dočekuju „Posušje“ Košarkaši „Slavije“ u nedjelju dočekuju „Posušje“
Grad bogatiji za tri stanovnika Grad bogatiji za tri stanovnika
Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
Najčitanije
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    8h 53m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    10h 8m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    15h 59m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    14h 26m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    16h 18m
    0