Аеродром у Сарајеву обуставља услугу бесплатног паркинга до 10 минута

20.06.2022. 13:04
0
ИЗВОР: katera.news

Међународни аеродром Сарајево данас je обавијестио кориснике услуга да ће од 1. јула ове године бити обустављно пружање услуге бесплатног паркинга.

- Узимајући у обзир велике гужве које узрокују отежан проток саобраћаја, као и потешкоће са којима смо се свакодневно сусретали због неразумијевања начина кориштења ове услуге, а што је резултирало запримањем бројних жалби и пријава надлежним инспекцијама, обавјештавамо Вас да се од 1. јула 2022. обуставља пружање услуге бесплатног паркинга на комерцијалном паркингу у трајању од десет минута - навели су на "Фејсбук" страници Међународног аеродрома Сарајево.

Они су такође замолили кориснике услуга за разумијевање и сарадњу, те нагласили да су свјесни да постоји потреба за краткотрајним задржавањем приликом испраћаја путника.

- Међународни аеродром Сарајево ће у будућности разматрати могућности успоставе Kiss And Fly зоне, којом ће се омогућити путницима и њиховој пратњи бесплатно краткотрајно задржавање на за то намијењеној локацији – стоји у обавјештењу Међународног аеродрома Сарајево.

Коментари 0
Повезане вијести
На сарајевском аеродрому ухапшен Турчин због кријумчарења људи На сарајевском аеродрому ухапшен Турчин због кријумчарења људи
Осумњичени за тероризам ухапшен на сарајевском аеродрому Осумњичени за тероризам ухапшен на сарајевском аеродрому
Магла затворила аеродром у Сарајеву Магла затворила аеродром у Сарајеву
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    12h 5m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    11h 0m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    5h 48m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    6h 54m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    15h 22m
    0