Aerodrom u Sarajevu obustavlja uslugu besplatnog parkinga do 10 minuta

20.06.2022. 13:04
0
IZVOR: katera.news

Međunarodni aerodrom Sarajevo danas je obavijestio korisnike usluga da će od 1. jula ove godine biti obustavljno pružanje usluge besplatnog parkinga.

- Uzimajući u obzir velike gužve koje uzrokuju otežan protok saobraćaja, kao i poteškoće sa kojima smo se svakodnevno susretali zbog nerazumijevanja načina korištenja ove usluge, a što je rezultiralo zaprimanjem brojnih žalbi i prijava nadležnim inspekcijama, obavještavamo Vas da se od 1. jula 2022. obustavlja pružanje usluge besplatnog parkinga na komercijalnom parkingu u trajanju od deset minuta - naveli su na "Fejsbuk" stranici Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Oni su takođe zamolili korisnike usluga za razumijevanje i saradnju, te naglasili da su svjesni da postoji potreba za kratkotrajnim zadržavanjem prilikom ispraćaja putnika.

- Međunarodni aerodrom Sarajevo će u budućnosti razmatrati mogućnosti uspostave Kiss And Fly zone, kojom će se omogućiti putnicima i njihovoj pratnji besplatno kratkotrajno zadržavanje na za to namijenjenoj lokaciji – stoji u obavještenju Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Na sarajevskom aerodromu uhapšen Turčin zbog krijumčarenja ljudi Na sarajevskom aerodromu uhapšen Turčin zbog krijumčarenja ljudi
Osumnjičeni za terorizam uhapšen na sarajevskom aerodromu Osumnjičeni za terorizam uhapšen na sarajevskom aerodromu
Magla zatvorila aerodrom u Sarajevu Magla zatvorila aerodrom u Sarajevu
Najčitanije
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    2h 19m
    0
  • Nada za Aleksandrovo liječenje poliklinika u Nišu – Budimo humani!
    9h 54m
    0
  • Obavještenje o povremenoj obustavi saobraćaja u Istočnom Novom Sarajevu
    4h 26m
    0
  • Babići, njih 12, krstilo se na praznik Svetog Vasilija
    12h 8m
    0
  • Troškovi transporta velika briga roditelja - Pomozimo Milošu!
    12h 56m
    0