Акција „Нисте сами, имате пријатеље“ стигла и до Оџака

28.12.2021. 15:39
0
ИЗВОР: Катера

Пред новогодишње празнике, 28. децембра, компанија м:тел и акција „Нисте сами, имате пријатеље“, стигли су и до Оџака, како би донирали 70 пакета хране и хигијенских производа мјештанима тог краја, односно српским повратницима Посавског кантона.

- Цијели децембар године која је на измаку обојили смо активностима хуманитарне акције ’Нисте сами, имате пријатеље’, управо како бисмо нашим људима у ФБиХ, учинили празнике љепшим, али и живот лакшим. Свакако, и у наредној години настављамо са акцијом, а у овом моменту се трудимо да овим људима обезбиједимо оно што је најпотребније у зимском периоду попут дрва за гријање и хране - рекла је генерални директор компаније м:тел Јелена Триван, поводом донације у Оџаку.

Акција ’’Нисте сами, имате пријатеље’’ реализована је на молбу Српског грађанског друштва – Посавина, а из компаније наводе да су одмах реаговали и припремили неопходне пакете за донацију, који су данас и уручени.

Оџак је тим поводом посјетио м:тел тим са извршним директором за корпоративне послове м:тел-а Николом Тацићем, који је нагласио да је ово једна од активности у оквиру акције „Нисте сами, имате пријатеље“.

- На основу одлуке генералне директорке Јелене Триван акцију смо започели у месецу децембру, а овога пута донирамо пакете са храном и хигијеном за седамдесет породица посавског краја. Наравно, циљ наше акције и јесте помоћи српским повратницима где год се они налазили, па је и ово један од начина да им олакшамо и ублажимо проблеме са којима се свакодневно сусрећу и боре - изјавио је Тацић, додајући да се искрено нада да ће ови пакети пред божићне и новогодишње празнике учинити да повратницима овога краја бар ублажи осјећај да су сами и заборављени.

Захвалност м:тел-у за помоћ повратницима Оџака, Орашја и Домаљевца, изразио је предсједник Српског грађанског удружења – Посавина Дамир Иветић који је нагласио да Србима из овог краја много значи то што ова компанија није заборавила ни на њих.

- На овим просторима живи око 980 становника српске националности. Наша одлучност и срчаност као и жеља да останемо и живимо на нашим имањима, довела нас је да се организујемо кроз наше удружење које једино на читавом кантону брине о српском народу, заступа њихове интересе и помаже кроз разне видове помоћи - нагласио је Иветић и додао да се искрено и од срца захваљује компанији м:тел на овој донацији, надајући се да ће она отворити и ширу, дугорочнију сарадњу.

Компанија м:тел најавила је наставак акције „Нисте сами, имате пријатеље“, донацијама које већ сутра путују поново ка Босанском Петровцу и Гламочу.   

Коментари 0
Повезане вијести
Завршене 14. Спортске игре младих БиХ: Најбољи путују у Сплит на регионално такмичење Завршене 14. Спортске игре младих БиХ: Најбољи путују у Сплит на регионално такмичење
Најузбудљивији спортски садржај гледајте на новом ТВ-у уз м:тел ИПТВ пакете Најузбудљивији спортски садржај гледајте на новом ТВ-у уз м:тел ИПТВ пакете
Два м:тел припејд броја по цијени једног Два м:тел припејд броја по цијени једног
Најчитаније
 • Mладић погинуо у саобраћајној несрећи код Пала
  7h 11m
  0
 • Ако мотор почне да се прегријава на врућини, потребно је да урадите једну ствар
  19h 33m
  0
 • Заштитите своје љубимце од топлотног удара
  5h 43m
  4
 • ''Вукови" са Пала купили аутомобил Драги Рупару
  1h 40m
  1
 • Јаки пљускови и удари вјетра, падао и град
  21h 10m
  0