Акција СИПА на подручју Сарајева

23.03.2020. 17:09
0
ИЗВОР: Srpska.info

Припадници Агенције за истраге и заштиту (СИПА) ухапсили су двије особе и заплијенили око три килограма дроге амфетамин на подручју Сарајева.

Према незваничним информацијама ухапшени су држављани Србије, а дрога је пронађена претресом три аутомобила и стана који су користили.

Из СИПА је потврђено да су у недјељу спровели акцију на подручју Кантона Сарајево у којој су ухапсили двије особе због постојања основа сумње да су починили кривична дјела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

– Претресени су стамбени објекат, покретне ствари и особе на подручју Кантона Сарајево. Том приликом открили су и привремено одузели око три килограма бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу амфетамин. Пронађени су аутоматска пушка, одређена количина муниције и мобилни телефон – рекао је портпарол СИПА Лука Миладиновић. Додао је да ће осумњичени након криминалистичке обраде бити предати Кантоналном тужилаштву Кантона Сарајево на даље поступање.

У СИПА нису могли да откривају идентитет ухапшених и више детаља јер истрага још траје.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Полиција у Сарајеву упутила апел грађанима: Ово је мушкарац за којим се трага због убиства на Ступу Полиција у Сарајеву упутила апел грађанима: Ово је мушкарац за којим се трага због убиства...
Погледајте како је изгледао живот у Сарајеву 1920. године (ВИДЕО) Погледајте како је изгледао живот у Сарајеву 1920. године (ВИДЕО)
У пуцњави на Ступу убијен мигрант У пуцњави на Ступу убијен мигрант
Најчитаније
  • Наточио гориво на пумпи и побјегао
    15h 43m
    1
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    17h 34m
    0
  • Живот га није мазио: Братић постао инжењер електротехнике са 23 године
    17h 21m
    0
  • Марина Благојевић: Циљ ПДП-а Пале је помоћи младима при куповини или изградњи прве стамбене јединице
    8h 47m
    0
  • Источна Илиџа од 2018. у буџет Српске уплатила више од 171.000.000 КМ од директних пореза
    11h 29m
    0