Ангелина Топић због повреде неће моћи да скаче у финалу Олимпијских игара

02.08.2024. 19:20
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Ангелина Топић неће скакати у финалу Олимпијских игара, потврдио је предсједник САС Веселин Јевросимоивћ.

Српска атлетичарка овог петка имала је квалификације у скоку увис на Олимпијским играма у Паризу  и на самом почетку, током загријавања, доживјела је повреду.

- Нажалост, Ангелина Топић неће моћи да наступи у финалу Олимпијских игара у Паризу. Током загревања дошло је до озбиљније повреде десне ноге, тачније напрснућа фибуле у пределу скочног зглоба. Каква девојка, са таквом повредом да избори финале је за рубрику Веровали или Не !!!! Она је за нас узела медаљу и показала свима како се бране боје своје земље. Идемо Ангелина, твоја каријера је тек почела, сви знамо да ћеш после овога бити још боља и јача - написао је Веселин Јевросимовић, предсједник САС.

Ангелина је данас скочила 1,92 из трећег покушаја и тако обезбиједила финале скока увис, гдје у недјељу неће наступити на стадиону "Француска" у Паризу.

Коментари 0
Повезане вијести
Гробље кућних љубимаца у Београду функционише по строгим правилима - шта треба знати Гробље кућних љубимаца у Београду функционише по строгим правилима - шта треба знати
Мајдов суспендован на пет мјесеци јер се прекрстио Мајдов суспендован на пет мјесеци јер се прекрстио
Свештеник Гојко из Прњавора из Аустрије са четворо дјеце преселио се на југ Србије Свештеник Гојко из Прњавора из Аустрије са четворо дјеце преселио се на југ Србије
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    11h 1m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    9h 43m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 11m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 32m
    1
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    6h 41m
    0