Angelina Topić zbog povrede neće moći da skače u finalu Olimpijskih igara

02.08.2024. 19:20
0
IZVOR: glassrpske.com

Angelina Topić neće skakati u finalu Olimpijskih igara, potvrdio je predsjednik SAS Veselin Jevrosimoivć.

Srpska atletičarka ovog petka imala je kvalifikacije u skoku uvis na Olimpijskim igrama u Parizu  i na samom početku, tokom zagrijavanja, doživjela je povredu.

- Nažalost, Angelina Topić neće moći da nastupi u finalu Olimpijskih igara u Parizu. Tokom zagrevanja došlo je do ozbiljnije povrede desne noge, tačnije naprsnuća fibule u predelu skočnog zgloba. Kakva devojka, sa takvom povredom da izbori finale je za rubriku Verovali ili Ne !!!! Ona je za nas uzela medalju i pokazala svima kako se brane boje svoje zemlje. Idemo Angelina, tvoja karijera je tek počela, svi znamo da ćeš posle ovoga biti još bolja i jača - napisao je Veselin Jevrosimović, predsjednik SAS.

Angelina je danas skočila 1,92 iz trećeg pokušaja i tako obezbijedila finale skoka uvis, gdje u nedjelju neće nastupiti na stadionu "Francuska" u Parizu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Groblje kućnih ljubimaca u Beogradu funkcioniše po strogim pravilima - šta treba znati Groblje kućnih ljubimaca u Beogradu funkcioniše po strogim pravilima - šta treba znati
Majdov suspendovan na pet mjeseci jer se prekrstio Majdov suspendovan na pet mjeseci jer se prekrstio
Sveštenik Gojko iz Prnjavora iz Austrije sa četvoro djece preselio se na jug Srbije Sveštenik Gojko iz Prnjavora iz Austrije sa četvoro djece preselio se na jug Srbije
Najčitanije
  • Ratna staza Zekovića s Romanije
    11h 14m
    1
  • Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
    9h 56m
    0
  • Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
    8h 24m
    0
  • Kulina: Sve više djece ima govorno-jezičke smetnje
    6h 54m
    0
  • Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju
    9h 45m
    1