Апел учесницима у саобраћају да се придржавају прописа

30.07.2024. 14:22
1
ИЗВОР: katera.news

Представници Ауто-мото савеза Републике Српске и полицијски службеници Полицијске станице Соколац су данас у мјесту Подроманија реализовали једночасовну акцију контроле мјерењем брзине кретања возила и заустављањем возила, без обзира да ли су прекорачили дозвољену брзину кретања на том путном правцу.

Возачима се дијелио промотивни материјал са називом кампање „Лако је брзину смањити“, у оквиру које су данашње активности и реализоване, поручили су из Полицијске управе Источно Сарајево, која са Ауто-мото друштвом Републике Српске спроводи активности на поменутој кампањи.

Кампању реализује Ауто-мото савез у сарадњи са Министарством саобраћаја и веза, Агенцијом за безбједност саобраћаја Републике Српске и Министарством унутрашњих послова Републике Српске у периоду од 1. јула до 31. августа 2024. године.

Узимајући у обзир да је током љетног периода повећана фреквенција саобраћаја на путевима, те је самим тим потребна и додатна опрезност, из Полицијске управе Источно Сарајево апелује на све учеснике у саобраћају.

- Апелујемо првенствено на возаче да се придржавају саобраћајних прописа и поштују ограничење брзине како би своју безбједност и безбједност других учесника у саобраћају подигли на виши ниво – истакли су из ПУ Источно Сарајево.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Aaaa 30.07.2024. 14:53
    Apel za policiju u Lukavici da pocnu sankcionisati divlju voznju motora , automobila, cetvorotockasa, parkiranje gdje kome volja jer ovo je stvarno nenormalno postalo sta se radi, na pjesackom kod pekare Manja uvijek je jedno auto parkirano, a policija 20 metara u Izlogu pije kafu i nije ih briga kako mi sa kolicima dkecijim prodjemo a da nas ne ubije auto.... Eto ako moze malo da se pocne raditi. Hvala
Повезане вијести
У августу мање кривичних дјела, једно лице смртно страдало У августу мање кривичних дјела, једно лице смртно страдало
Рад на проналаску извршиоца оштећења возила у Сокоцу Рад на проналаску извршиоца оштећења возила у Сокоцу
Лице из Сарајева ухапшено због изнуде Лице из Сарајева ухапшено због изнуде
Најчитаније
  • Мајор Милан Тепић и Стојадин Мирковић - војници до посљедњег даха
    22h 9m
    19
  • Српски Колорадо јединствен у Европи: Чудо природе за које многи нису чули (ВИДЕО)
    11h 0m
    0
  • Божовић: Гласати одговорно и поштено за тим који је у Источну Илиџу довео привреднике и нова радна мјеста
    16h 38m
    0
  • Служен парастос за погинуле и умрле припаднике Српске гарде Илиџа (ФОТО)
    20h 23m
    0
  • Ванилице са орасима
    17h 27m
    0