Apel učesnicima u saobraćaju da se pridržavaju propisa

30.07.2024. 14:22
1
IZVOR: katera.news

Predstavnici Auto-moto saveza Republike Srpske i policijski službenici Policijske stanice Sokolac su danas u mjestu Podromanija realizovali jednočasovnu akciju kontrole mjerenjem brzine kretanja vozila i zaustavljanjem vozila, bez obzira da li su prekoračili dozvoljenu brzinu kretanja na tom putnom pravcu.

Vozačima se dijelio promotivni materijal sa nazivom kampanje „Lako je brzinu smanjiti“, u okviru koje su današnje aktivnosti i realizovane, poručili su iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, koja sa Auto-moto društvom Republike Srpske sprovodi aktivnosti na pomenutoj kampanji.

Kampanju realizuje Auto-moto savez u saradnji sa Ministarstvom saobraćaja i veza, Agencijom za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske i Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srpske u periodu od 1. jula do 31. avgusta 2024. godine.

Uzimajući u obzir da je tokom ljetnog perioda povećana frekvencija saobraćaja na putevima, te je samim tim potrebna i dodatna opreznost, iz Policijske uprave Istočno Sarajevo apeluje na sve učesnike u saobraćaju.

- Apelujemo prvenstveno na vozače da se pridržavaju saobraćajnih propisa i poštuju ograničenje brzine kako bi svoju bezbjednost i bezbjednost drugih učesnika u saobraćaju podigli na viši nivo – istakli su iz PU Istočno Sarajevo.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Aaaa 30.07.2024. 14:53
    Apel za policiju u Lukavici da pocnu sankcionisati divlju voznju motora , automobila, cetvorotockasa, parkiranje gdje kome volja jer ovo je stvarno nenormalno postalo sta se radi, na pjesackom kod pekare Manja uvijek je jedno auto parkirano, a policija 20 metara u Izlogu pije kafu i nije ih briga kako mi sa kolicima dkecijim prodjemo a da nas ne ubije auto.... Eto ako moze malo da se pocne raditi. Hvala
Povezane vijesti
U avgustu manje krivičnih djela, jedno lice smrtno stradalo U avgustu manje krivičnih djela, jedno lice smrtno stradalo
Rad na pronalasku izvršioca oštećenja vozila u Sokocu Rad na pronalasku izvršioca oštećenja vozila u Sokocu
Lice iz Sarajeva uhapšeno zbog iznude Lice iz Sarajeva uhapšeno zbog iznude
Najčitanije
  • Srpski Kolorado jedinstven u Evropi: Čudo prirode za koje mnogi nisu čuli (VIDEO)
    12h 58m
    0
  • Božović: Glasati odgovorno i pošteno za tim koji je u Istočnu Ilidžu doveo privrednike i nova radna mjesta
    18h 36m
    1
  • Služen parastos za poginule i umrle pripadnike Srpske garde Ilidža (FOTO)
    22h 21m
    0
  • Vanilice sa orasima
    19h 25m
    0
  • Šahista Predrag Batinić prvak Grada Istočno Sarajevo
    14h 29m
    0