Аутобус улетио у дјечији парк, четворо дјеце повријеђено (ВИДЕО)

24.09.2021. 18:33
0
ИЗВОР: Катера

Градски аутобус који је саобраћао на линији 45 у Земуну код Београда данас је око 14.00 часова излетио са коловоза, прошао кроз дјечији паркић и зауставио се ударивши у два паркирана путничка аутомобила.

Том приликом шест особа је задобило тјелесне повреде, од чега је четворо малољетне дјеце.

У овој несрећи, према писању "Монда", повријеђено је двогодишње дијете, које је задобило повреде главе, те тинејџери А.К. (15), А.П. (15), Б.Д. (15), као и дјевојка С.К. (24).

Медији у Србији извјештавају да су повријеђена дјеца хитно пребачена у дежурне медицинске установе, као и троје одраслих путника из аутобуса.

Убрзо се у медијима појавио видео снимак на којем се види како је једно дијете за длаку избјегло смрт, тако што је на само секунд претрчало дио зелене површине преко које је аутобус прешао и зауставио се ударивши у два путничка возила.

Возач аутобуса Д.Х. (74) је наводно побјегао послије несреће, али се убрзо појавио на оближњој окретници, гдје је сачекао полицију.

Директор Конзорцијума приватних превозника Драго Тошић рекао је за Телеграф да је аутобус стар четири године, да је прошао технички преглед, те да возач није побјегао са мјеста несреће, него је отишао до отправнице која се налази у близини, како би пријавио несрећу.

Наводно, ову тешку несрећу изазвала је такозвана "ибертуража", односно квар због ког мотор возила неконтролисано достиже максималан број обртаја, пише "Мондо".

Видео: РТС

Коментари 0
Повезане вијести
Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду
Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО) Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    20h 34m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    19h 30m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    19h 34m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    16h 27m
    1
  • Четрнаестогодишњи Милош са уживањем се брине о породичном имању
    18h 24m
    0