Бабаљ: Привођење кандидата СДС политички притисак на неистомишљенике пред изборе

23.09.2022. 13:42
1
ИЗВОР: katera.news

Дарко Бабаљ, предсједник Одбора за безбједност Народне скупштине Републике Српске коментаришући писање режимских медија да чланови СДС-а купују гласове, истакао је да режим припрема велику изборну превару.

Он је додао да режим желећи да заташка своје нелегалне активности паролом „држите лопова“ покушава да заташка своје планове изборне крађе за изборни дан.

- Синоћ је полиција без икаквог повода привела на разговор кандидата за народног посланика Српске демократске странке Александра Трнинића и још неколико људи. Искључени су из саобраћаја без икакавог повода и затим позвани да дођу у полицијску станицу на разговор. Након неколико сати пуштени су из полицијске станице. Изгледа да су режиму у страху велике очи, па сад покушавају да медијски спакују причу о куповини гласова како би скренули пажњу са малверзација који чини СНСД - нагласио је Бабаљ.

Он је упитао да ли је за режим можда кривично дјело шетати градом или возити свој аутомобил.

- Полиција је без икаквог разлога  искључила из саобраћаја Александра Трнинића, кандидата СДС-а за народног посланика и привела га у полицијску станицу. Све то се дешава седам дана прије изборне шутње што показује да ће режим кренути са репресијом и насиљем према политичким противницима. Порука њима, господо, нећете нас уплашити - поручио је Бабаљ.

Он је казао да су нетачни и испиновани медисјки наслови да је новац који је пронађен код Трнинића предвиђен за куповину гласова за Мирка Шаровића и Јелену Тривић.

- Никаквих 50 хиљада КМ није нађено у аутомобилу од којих сада режим жели да спакује причу и напакости Мирку Шаровићу и Јелени Тривић јер знају да побјеђују. Ради се о чину очајника јер знају да их народ неће па спиновима покушавају да загаде медијску сцену. Моја порука њима је да промјене долазе другог октобра, а порука полицији Републике Српске је да не дозволе да буду мач у рукама партије што режим покушава од њих да направи - закључио је Бабаљ.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Парламентарни избори у Хрватској: ХДЗ освојио 61, СДП 42 мандата Парламентарни избори у Хрватској: ХДЗ освојио 61, СДП 42 мандата
Прва излазна анкета избора у Хрватској: ХДЗ-у 58 мандата, СДП-у и партнерима 44 Прва излазна анкета избора у Хрватској: ХДЗ-у 58 мандата, СДП-у и партнерима 44
Бодирога на одавању почасти за 3.267 убијених Срба у Кравици: СДС увијек са својим народом Бодирога на одавању почасти за 3.267 убијених Срба у Кравици: СДС увијек са својим народом
Најчитаније
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    19h 8m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    22h 32m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    18h 1m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    9h 38m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    9h 19m
    0