Бања Дворови: Креирана понуда за кориштење туристичких ваучера

20.06.2020. 12:36
0
ИЗВОР: Srna

Бања Дворови у Бијељини креирала је посебну понуду за кориштење туристичких ваучера и очекује да ова мјера Владе Републике Српске оснажи љетну сезону и ублажи посљедице вируса корона, изјавила је Срни руководилац Одјељења за финансијске, правне и опште послове у Бањи Младенка Петковић.

-Направили смо породични пакет, гдје родитељи са двоје дјеце до 12 година имају смјештај, полупансион пет дана и бесплатно кориштење базена за 480 КМ, од чега ће за 200 КМ искористити ваучере и треба да доплате само 280 КМ- навела је Петковићева.

Према њеним ријечима, једна особа приликом кориштења ваучера треба да резервише најмање три ноћења са доручком, а цијена ноћења са доручком у Бањи Дворови је 30 КМ у једнокреветној соби.

Капацитет хотела је 104 лежаја.

-Ваучери треба да буду стимулација туризму и потрошњи у туризму и очекујемо да ће наши гости у том смислу препознати богату понуду, базене првенствено, које нуди ова туристичка дестинација са традицијом од пола вијека кориштења љековитих термалних извора- каже Петковићева.

Она додаје да већ имају одобрене резервације за породице са подручја Бањалуке и Шамца, а поред електронске апликације, податке у начину кориштења туристичких ваучера за оне који слабије користе електронске медије пружају запослени на рецепцији бањског хотела "Свети Стефан".

-Тренутно су најатрактивнији бањски центри у Републици Српској и надамо се да ће туристичка сезона бити спашена захваљујући ваучерима- истакла је Петковићева.

Поводом почетка кампање за коришћење туристичких ваучера у бањама Републике Српске, Привредна комора Републике Српске ће у понедјељак на конференцији за новинаре представити и сајт https://banjesrpske.com.

Коментари 0
Повезане вијести
Лов газда са Јадрана не престаје Лов газда са Јадрана не престаје
Мањи приноси дижу цијене воћа Мањи приноси дижу цијене воћа
Српска богатија за 24 бебе Српска богатија за 24 бебе
Најчитаније
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    21h 27m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    20h 58m
    2
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    17h 14m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    21h 21m
    0
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    13h 9m
    2