Banja Dvorovi: Kreirana ponuda za korištenje turističkih vaučera

20.06.2020. 12:36
0
IZVOR: Srna

Banja Dvorovi u Bijeljini kreirala je posebnu ponudu za korištenje turističkih vaučera i očekuje da ova mjera Vlade Republike Srpske osnaži ljetnu sezonu i ublaži posljedice virusa korona, izjavila je Srni rukovodilac Odjeljenja za finansijske, pravne i opšte poslove u Banji Mladenka Petković.

-Napravili smo porodični paket, gdje roditelji sa dvoje djece do 12 godina imaju smještaj, polupansion pet dana i besplatno korištenje bazena za 480 KM, od čega će za 200 KM iskoristiti vaučere i treba da doplate samo 280 KM- navela je Petkovićeva.

Prema njenim riječima, jedna osoba prilikom korištenja vaučera treba da rezerviše najmanje tri noćenja sa doručkom, a cijena noćenja sa doručkom u Banji Dvorovi je 30 KM u jednokrevetnoj sobi.

Kapacitet hotela je 104 ležaja.

-Vaučeri treba da budu stimulacija turizmu i potrošnji u turizmu i očekujemo da će naši gosti u tom smislu prepoznati bogatu ponudu, bazene prvenstveno, koje nudi ova turistička destinacija sa tradicijom od pola vijeka korištenja ljekovitih termalnih izvora- kaže Petkovićeva.

Ona dodaje da već imaju odobrene rezervacije za porodice sa područja Banjaluke i Šamca, a pored elektronske aplikacije, podatke u načinu korištenja turističkih vaučera za one koji slabije koriste elektronske medije pružaju zaposleni na recepciji banjskog hotela "Sveti Stefan".

-Trenutno su najatraktivniji banjski centri u Republici Srpskoj i nadamo se da će turistička sezona biti spašena zahvaljujući vaučerima- istakla je Petkovićeva.

Povodom početka kampanje za korišćenje turističkih vaučera u banjama Republike Srpske, Privredna komora Republike Srpske će u ponedjeljak na konferenciji za novinare predstaviti i sajt https://banjesrpske.com.

Komentari 0
Povezane vijesti
Naš grad bogatiji za jednog dječaka Naš grad bogatiji za jednog dječaka
Manje bolovanja u Srpskoj, a veći troškovi Manje bolovanja u Srpskoj, a veći troškovi
Uzbune o nestaloj djeci objavljivaće se i na bankomatima u Srpskoj Uzbune o nestaloj djeci objavljivaće se i na bankomatima u Srpskoj
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    17h 36m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    23h 9m
    2
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    3h 9m
    0
  • Djevojčica iz Crne Gore uhapšena u Austriji: Planirala teroristički napad?
    17h 46m
    2
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    3h 15m
    0