Бањалучки основци посјетили м:тел

23.05.2023. 14:43
0
ИЗВОР: katera.news

Група ученика четвртог и петог разреда Основне школе “Никола Тесла” из Бањалуке, изразили су жељу да посјетом м:телу на симболичан начин обиљеже Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва, који се подсјећамо, обиљежава 17. маја.

Представници  м:тел-а из различитих сектора припремили су квалитетну презентацију услуга и сервиса компаније, прилагођену узрасту школараца са акцентом на безбједно кориштење интернета код дјеце и омладине.

Нагласили су, између осталог, да је м:тел један од три национална телеком оператора у Босни и Херцеговини, који нуди јединствена комуникациона рјешења обједињена под корпоративним брендом м:тел.

- Компанија нуди најсавременије телекомуникационе услуге из области мобилне телефоније, фиксне телефоније, дигиталне телевизије, интернета и преноса података,уз константно праћење свјетских трендова и најновијих технолошких достигнућа на пољу телекомуникација - истакнуто је.

  • Слика
  • Слика
  • Слика
  • Слика
  • Слика

Ученицима и наставном особљу је представљено да се у м:тел-у константно прате потребе корисника, као и да се значајна средства улажу у спорт, културу, образовање и хуманитарне пројекте.

Основци су показали завидно знање о овој тематици а занимало их је много тога. О апликацијама, телефонима ромингу, интернету, телевизији, безбједности, хаковању, раду оператера и слично. Показали су такође интересовање о радном окружењу великог система какав је м:тел.

Иван Ступар, ученик четвртог разреда каже да је презадовољан оним што је чуо и видио и да ће му ова посјета остати у незаборавној успомени.

Заједно са својим учитељима, поклонили су м.тел-у пригодне цртеже и захвалницу са поруком да остајемо пријатељи и да ће неки од њих, када порасту, такође дочекивати госте и представити успјешну компанију, каква је м:тел.

Коментари 0
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    23h 15m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    18h 0m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    14h 59m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    16h 11m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    15h 5m
    0