Banjalučki osnovci posjetili m:tel

23.05.2023. 14:43
0
IZVOR: katera.news

Grupa učenika četvrtog i petog razreda Osnovne škole “Nikola Tesla” iz Banjaluke, izrazili su želju da posjetom m:telu na simboličan način obilježe Svjetski dan telekomunikacija i informacionog društva, koji se podsjećamo, obilježava 17. maja.

Predstavnici  m:tel-a iz različitih sektora pripremili su kvalitetnu prezentaciju usluga i servisa kompanije, prilagođenu uzrastu školaraca sa akcentom na bezbjedno korištenje interneta kod djece i omladine.

Naglasili su, između ostalog, da je m:tel jedan od tri nacionalna telekom operatora u Bosni i Hercegovini, koji nudi jedinstvena komunikaciona rješenja objedinjena pod korporativnim brendom m:tel.

- Kompanija nudi najsavremenije telekomunikacione usluge iz oblasti mobilne telefonije, fiksne telefonije, digitalne televizije, interneta i prenosa podataka,uz konstantno praćenje svjetskih trendova i najnovijih tehnoloških dostignuća na polju telekomunikacija - istaknuto je.

 • Slika
 • Slika
 • Slika
 • Slika
 • Slika

Učenicima i nastavnom osoblju je predstavljeno da se u m:tel-u konstantno prate potrebe korisnika, kao i da se značajna sredstva ulažu u sport, kulturu, obrazovanje i humanitarne projekte.

Osnovci su pokazali zavidno znanje o ovoj tematici a zanimalo ih je mnogo toga. O aplikacijama, telefonima romingu, internetu, televiziji, bezbjednosti, hakovanju, radu operatera i slično. Pokazali su takođe interesovanje o radnom okruženju velikog sistema kakav je m:tel.

Ivan Stupar, učenik četvrtog razreda kaže da je prezadovoljan onim što je čuo i vidio i da će mu ova posjeta ostati u nezaboravnoj uspomeni.

Zajedno sa svojim učiteljima, poklonili su m.tel-u prigodne crteže i zahvalnicu sa porukom da ostajemo prijatelji i da će neki od njih, kada porastu, takođe dočekivati goste i predstaviti uspješnu kompaniju, kakva je m:tel.

Komentari 0
Povezane vijesti
M:tel kampanja „Nema brige za gige“ nagrađena za najbolju upotrebu videa i multimedije M:tel kampanja „Nema brige za gige“ nagrađena za najbolju upotrebu videa i multimedije
Najbolji evropski fudbal čeka vas u m:tel TV paketima Najbolji evropski fudbal čeka vas u m:tel TV paketima
Komunikacija i edukacija - imperativ u borbi protiv onlajn nasilja! Komunikacija i edukacija - imperativ u borbi protiv onlajn nasilja!
Najčitanije
 • Milanko Cicović - ne uprlja srce mržnjom, a pokaza čojstvo i junaštvo
  10h 45m
  2
 • Opljačkan manastir Ostrog, identifikovana osumnjičena
  8h 48m
  0
 • Lice teško povrijeđeno prilikom slijetanja vozila sa kolovoza na putu Podromanija-Rogatica
  15h 4m
  0
 • Dejan Kojić kandidat DEMOS-a za načelnika opštine Pale
  9h 35m
  2
 • Krađa bicikala u Istočnoj Ilidži
  14h 57m
  1