Banjalučki osnovci posjetili m:tel

23.05.2023. 14:43
0
IZVOR: katera.news

Grupa učenika četvrtog i petog razreda Osnovne škole “Nikola Tesla” iz Banjaluke, izrazili su želju da posjetom m:telu na simboličan način obilježe Svjetski dan telekomunikacija i informacionog društva, koji se podsjećamo, obilježava 17. maja.

Predstavnici  m:tel-a iz različitih sektora pripremili su kvalitetnu prezentaciju usluga i servisa kompanije, prilagođenu uzrastu školaraca sa akcentom na bezbjedno korištenje interneta kod djece i omladine.

Naglasili su, između ostalog, da je m:tel jedan od tri nacionalna telekom operatora u Bosni i Hercegovini, koji nudi jedinstvena komunikaciona rješenja objedinjena pod korporativnim brendom m:tel.

- Kompanija nudi najsavremenije telekomunikacione usluge iz oblasti mobilne telefonije, fiksne telefonije, digitalne televizije, interneta i prenosa podataka,uz konstantno praćenje svjetskih trendova i najnovijih tehnoloških dostignuća na polju telekomunikacija - istaknuto je.

 • Slika
 • Slika
 • Slika
 • Slika
 • Slika

Učenicima i nastavnom osoblju je predstavljeno da se u m:tel-u konstantno prate potrebe korisnika, kao i da se značajna sredstva ulažu u sport, kulturu, obrazovanje i humanitarne projekte.

Osnovci su pokazali zavidno znanje o ovoj tematici a zanimalo ih je mnogo toga. O aplikacijama, telefonima romingu, internetu, televiziji, bezbjednosti, hakovanju, radu operatera i slično. Pokazali su takođe interesovanje o radnom okruženju velikog sistema kakav je m:tel.

Ivan Stupar, učenik četvrtog razreda kaže da je prezadovoljan onim što je čuo i vidio i da će mu ova posjeta ostati u nezaboravnoj uspomeni.

Zajedno sa svojim učiteljima, poklonili su m.tel-u prigodne crteže i zahvalnicu sa porukom da ostajemo prijatelji i da će neki od njih, kada porastu, takođe dočekivati goste i predstaviti uspješnu kompaniju, kakva je m:tel.

Komentari 0
Povezane vijesti
Oduševljeni novim – iPhone 15, od danas i u m:tel ponudi Oduševljeni novim – iPhone 15, od danas i u m:tel ponudi
Izaberite TCL 55C735 i na poklon dobijate pametni robot usisivač Izaberite TCL 55C735 i na poklon dobijate pametni robot usisivač
Huawei telefoni i pametni satovi na rate u m:tel ponudi Huawei telefoni i pametni satovi na rate u m:tel ponudi
Najčitanije
 • "Dani tikve" okupili veliki broj izlagača i posjetilaca (FOTO)
  10h 6m
  0
 • Najveću tikvu uzgojila Bojana Milanović iz Prijepolja
  9h 40m
  0
 • Aktivan humanitarni broj 17092 za našu Magdalenu!
  14h 23m
  0
 • Svete mučenice Vera, Nada i Ljubav i majka im Sofija
  15h 40m
  0
 • Tijela trojice Srba ubijenih u Banjskoj predata porodicama
  9h 32m
  1