Београд: Ученик избо друга на часу

06.05.2022. 14:45
0
ИЗВОР: novosti.rs

Полиција је ухапсила Ж.Ш. (16), ученика првог разреда Трговачке школе у Београду, након што је ножем напао и повриједио М.К. (17).

Свађа двојице ученика догодила се у петак у овој школи у центру Београда након чега је Ж.Ш. ударио друга столицом, а онда извадио нож и избо га. 

Како се сазнаје, инцидент су први примијетили други ученици који су у помоћ позвали дежурног школског полицајца.

- Полицајац је одмах интервенисао и на мјесту сукоба затекао крвавог М.К. који је био свјестан и комуникативан. Уплашени тинејџер му је испричао ко га је и због чега напао након чега је услиједила потјера - каже извор упознат са овим случајем.

У међувремену један од професора је позвао Хитну помоћ која је повријеђеног М.К. превезла у Универзитетску дечију клинику у Тиршовој где су му констатоване повреде и указана прва помоћ.

За то вријеме школски полицајац је у сарадњи са колегама из полицијске станице Стари град ухапсио нападача. Ухапшени тинејџер није пружао отпор приликом хапшења након чега је приведен у полицијску станицу. Мотив и остали детаљи напада још увијек се утврђују.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута
Нацистичка Њемачка прије 83 године бомбардовала Београд Нацистичка Њемачка прије 83 године бомбардовала Београд
Гимназијалци из Калиновика доминирали на Регионалном такмичењу из математике, руског и српског језика Гимназијалци из Калиновика доминирали на Регионалном такмичењу из математике, руског и с...
Најчитаније
  • Крађа у Палама
    23h 6m
    0
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    1h 28m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    19h 33m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    22h 21m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    15h 42m
    0