Београдски синдикат представио пјесму "Спарта": Нико нема право да се одрекне КиМ (ВИДЕО)

27.03.2023. 21:15
0
ИЗВОР: katera.news

"Београдски синдикат" објавио је нову пјесму "Спарта" уз поруку да нико нема право да се одрекне Косова и Метохије.

"Београдски синдикат" истиче да Косово и Метохија не припадају само једној генерацији српског народа, "већ и свим нашим прецима који су се за њих борили, као и нашим потомцима у чије име немамо право да их се одрекнемо без питања".

- Ова света земља, пре свега, припада Богу јер је освештана крвљу светаца и мученика, па је нико не може продати, трампити, поделити или на било који други начин уподобити било чему материјалном и финансијски корисном. Ко то не разуме - он не разуме ни душу овог народа. Нема живота Србије без Косова и Метохије! Нема повлачења, нема предаје! - навели су из "Београдског синдиката".

 

Коментари 0
Повезане вијести
Спот за пјесму "Једина Српска" објављен на "Јутјуб" каналу "Београдског синдиката" Спот за пјесму "Једина Српска" објављен на "Јутјуб" каналу "Београдског синдиката"
Београдски синдикат објавио нови спот: Опјевали геноцид над Србима у Јасеновцу (ВИДЕО) Београдски синдикат објавио нови спот: Опјевали геноцид над Србима у Јасеновцу (ВИДЕО)
Предсједник општине Будва Мило Божовић у посјети Источној Илиџи Предсједник општине Будва Мило Божовић у посјети Источној Илиџи
Најчитаније
  • Грађани траже помоћ због змија
    20h 14m
    1
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    6h 7m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    9h 31m
    0
  • НБА играчу доживотна суспензија
    22h 24m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    5h 0m
    0