Београдски синдикат представио пјесму "Спарта": Нико нема право да се одрекне КиМ (ВИДЕО)

27.03.2023. 21:15
0
ИЗВОР: katera.news

"Београдски синдикат" објавио је нову пјесму "Спарта" уз поруку да нико нема право да се одрекне Косова и Метохије.

"Београдски синдикат" истиче да Косово и Метохија не припадају само једној генерацији српског народа, "већ и свим нашим прецима који су се за њих борили, као и нашим потомцима у чије име немамо право да их се одрекнемо без питања".

- Ова света земља, пре свега, припада Богу јер је освештана крвљу светаца и мученика, па је нико не може продати, трампити, поделити или на било који други начин уподобити било чему материјалном и финансијски корисном. Ко то не разуме - он не разуме ни душу овог народа. Нема живота Србије без Косова и Метохије! Нема повлачења, нема предаје! - навели су из "Београдског синдиката".

 

Коментари 0
Повезане вијести
Београдски синдикат објавио нови спот: Опјевали геноцид над Србима у Јасеновцу (ВИДЕО) Београдски синдикат објавио нови спот: Опјевали геноцид над Србима у Јасеновцу (ВИДЕО)
Предсједник општине Будва Мило Божовић у посјети Источној Илиџи Предсједник општине Будва Мило Божовић у посјети Источној Илиџи
"Београдски синдикат": Република Српска је бастион српства (ФОТО) "Београдски синдикат": Република Српска је бастион српства (ФОТО)
Најчитаније
 • Дјеца брачног пара који је скочио са зграде пронађена мртва у стану
  21h 49m
  1
 • Свечано откривена спомен-табла посвећена Моми Капору у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
  21h 7m
  3
 • Пожар у Бутмиру стављен под контролу, ватрогасци упутили апел грађанима
  20h 27m
  0
 • Ухапшено 10 лица због трговине дрогом
  21h 30m
  0
 • Сјећање на непоновљивог Мому Капора
  8h 21m
  0