Београдски синдикат представио пјесму "Спарта": Нико нема право да се одрекне КиМ (ВИДЕО)

27.03.2023. 21:15
0
ИЗВОР: katera.news

"Београдски синдикат" објавио је нову пјесму "Спарта" уз поруку да нико нема право да се одрекне Косова и Метохије.

"Београдски синдикат" истиче да Косово и Метохија не припадају само једној генерацији српског народа, "већ и свим нашим прецима који су се за њих борили, као и нашим потомцима у чије име немамо право да их се одрекнемо без питања".

- Ова света земља, пре свега, припада Богу јер је освештана крвљу светаца и мученика, па је нико не може продати, трампити, поделити или на било који други начин уподобити било чему материјалном и финансијски корисном. Ко то не разуме - он не разуме ни душу овог народа. Нема живота Србије без Косова и Метохије! Нема повлачења, нема предаје! - навели су из "Београдског синдиката".

 

Коментари 0
Повезане вијести
Предсједник општине Будва Мило Божовић у посјети Источној Илиџи Предсједник општине Будва Мило Божовић у посјети Источној Илиџи
"Београдски синдикат": Република Српска је бастион српства (ФОТО) "Београдски синдикат": Република Српска је бастион српства (ФОТО)
„Београдски синдикат“: Пјесма „Једина Српска“ најмање што Српска заслужује од нас „Београдски синдикат“: Пјесма „Једина Српска“ најмање што Српска заслужује од нас
Најчитаније
 • Бачена бомба у двориште породичне куће у Сокоцу
  19h 31m
  3
 • Сокочанин аутом ударио двојицу суграђана
  19h 54m
  0
 • Београђани желе да оживе паљанско предузеће
  20h 44m
  6
 • Преминуо Синиша Драшковић
  13h 32m
  1
 • Полицајци ће уз пиштољ носити и ПОС терминале
  21h 9m
  0