Београдски зоолошки врт добио мега бебу (ФОТО)

16.08.2020. 17:09
0
ИЗВОР: ФЕЈСБУК БЕО ЗОО-ВРТ/Блиц

Београдски зоолошки врт је добио нову принову и то какву, тешку неких 30-35 килограма, а када буде нарасла можда ће достићи и пола тоне.

Како су објавили на званичној "Фејсбук" страници београдског зоо-врта рођена је беба америчког бизона, а сви који су имали прилику уживо да је виде, кажу да је веома слатка.

 Амерички бизони када одрасту могу бити тешки и преко 500 килограма. У центру пажње били су 2018. године када је у Београду рођен бијели амерички бизон, чувена Душанка, како су рекли "која се рађа једном у десет милиона".

- Она је попримила ген свог оца, белог америчког бизона којег имамо од 2007. године, када је стигао из Тексаса. Пошто је рођена на празник Духови, добила је име Душанка - рекао је тада директор зоо-врта Срђан Алексић, преноси "Блиц".

Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду
Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута
Нацистичка Њемачка прије 83 године бомбардовала Београд Нацистичка Њемачка прије 83 године бомбардовала Београд
Најчитаније
  • Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
    23h 59m
    3
  • Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
    4h 35m
    5
  • Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
    4h 17m
    0
  • Наоружани нападачи усред дана убили мисицу Еквадора
    21h 45m
    0
  • Још један авио-превозник покренуо летове из БиХ
    18h 52m
    0