Бесплатна контрола возила у Гацку и Невесињу

27.11.2020. 08:34
0
ИЗВОР: СРНА

Стручни тим Ауто-мото савеза Републике Српске данас ће у Гацку и Невесињу бесплатно контролисати исправност уређаја на моторним возилима и њихову припремљеност за вожњу у зимским условима.

Возачи ће моћи бесплатно да преконтролишу возила у Ауто-мото друштву /АМД/ "Гацко" од 8.00 до 10.00 часова, а затим у АМД "Невесиње" од 11.00 до 13.00 часова, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

Републичка превентивна кампања "Безбједна вожња у зимским условима 2020" траје још данас, а реализована је у више градова и општина Српске.

Акцију су организовали Ауто-мото савез Републике Српске и АМД, у сарадњи са компанијом "Оптима група" и подршком Министарства саобраћаја и веза, Министарства унутрашњих послова, Агенције за безбједност саобраћаја Српске и локалних заједница.

Коментари 0
Повезане вијести
Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
Млади Мостарци и Невесињци очистили православна гробља у Мостару Млади Мостарци и Невесињци очистили православна гробља у Мостару
У Гацку 28, а у Билећи двије пријаве штете након зељотреса У Гацку 28, а у Билећи двије пријаве штете након зељотреса
Најчитаније
  • Програм прославе славе Храма Светог Василија Острошког
    12h 20m
    0
  • Нерадни дан у Српској
    14h 7m
    0
  • Велики успјех нашег тенисера Николе Голијанина
    9h 47m
    0
  • Дан побједе над фашизмом и Дан Европе
    13h 7m
    0
  • Мошти четири српска светитеља стигле у Храм Светог Саве
    2h 16m
    0