Besplatna kontrola vozila u Gacku i Nevesinju

27.11.2020. 08:34
0
IZVOR: SRNA

Stručni tim Auto-moto saveza Republike Srpske danas će u Gacku i Nevesinju besplatno kontrolisati ispravnost uređaja na motornim vozilima i njihovu pripremljenost za vožnju u zimskim uslovima.

Vozači će moći besplatno da prekontrolišu vozila u Auto-moto društvu /AMD/ "Gacko" od 8.00 do 10.00 časova, a zatim u AMD "Nevesinje" od 11.00 do 13.00 časova, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Republička preventivna kampanja "Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima 2020" traje još danas, a realizovana je u više gradova i opština Srpske.

Akciju su organizovali Auto-moto savez Republike Srpske i AMD, u saradnji sa kompanijom "Optima grupa" i podrškom Ministarstva saobraćaja i veza, Ministarstva unutrašnjih poslova, Agencije za bezbjednost saobraćaja Srpske i lokalnih zajednica.

Komentari 0
Povezane vijesti
Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
Najčitanije
  • Ragib Halilović – Heroj sa Grbavice
    9h 15m
    7
  • Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
    9h 20m
    1
  • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
    10h 12m
    0
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    22h 42m
    0
  • Saobraćajna nezgoda na putu Ljubogošta-Podromanija
    10h 26m
    0