Бесплатно дневно и ноћно скијање на Јахорини за жене поводом 8. марта

05.03.2021. 21:08
0
ИЗВОР: СРНА

Олимпијски центар "Јахорина", поводом Међународног дана жена - 8. марта, у понедјељак свим дамама поклања бесплатно дневно и ноћно скијање.

Из Олимпијског центра су навели да су услови за скијање одлични, да су за викенд најављене нове сњежне падавине, а на ски-стазама тренутно има 55 центиметара утабаног снијега и одлично су припремљене.

-Скијашима је на располагању свих 46 километара ски-стаза, а систем осњежавања је у погону када год то временски услови дозвољавају. Најављени су и нови температурни минуси који ће сигурно погодовати организацији скијања у наредним данима- наводи се у саопштењу.

Од 11. до 14. марта у оквиру посљедњег промо-периода са називом "Зима је ту да остане" важиће попуст од 20 одсто на све ски-карте које се искористе у оквиру наведеног термина.

Из Олимпијског центра Јахорина апелују да се сви скијаши и посјетиоци планине строго придржавају епидемиолошких мјера с циљем заштите здравља и што безбрижнијег боравка на планини.

Коментари 0
Повезане вијести
За „Стам Петровић“ још 4,6 милиона КМ од ОЦ „Јахорина“ За „Стам Петровић“ још 4,6 милиона КМ од ОЦ „Јахорина“
Тужилаштво седам мјесеци провјерава пријаву о криминалу у ОЦ „Јахорина“ Тужилаштво седам мјесеци провјерава пријаву о криминалу у ОЦ „Јахорина“
Грађани Српске жиранти за 160 милиона КМ кредита ОЦ „Јахорина“ Грађани Српске жиранти за 160 милиона КМ кредита ОЦ „Јахорина“
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    4h 55m
    4
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    13h 47m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    7h 38m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    11h 23m
    0
  • Божовић: Кроз пословне зоне, у Источну Илиџу доведени привредни субјекти
    9h 24m
    0