Биатлонци са Пала забиљежили сјајне резултате у Бугарској

12.09.2022. 09:53
0
ИЗВОР: katera.news

Урош Лаловић, Филип Суботић и Анастасија Војиновић дугогодишњи су чланови Скијашког клуба „Романија“ са Пала и репрезентативци БиХ у биатлону.

Ови успјешни спортисти биљеже одличне резултате на интернационалним такмичењима, а то су доказали и на Балканском купу у Бугарској. Филип Суботић освојио је златну медаљу у категорији кадета, Урош Лаловић треће мјесто у категорији јуниора, док је Анастасија Војиновић заузела друго и прво мјесто.

Слика

Фото: Уступљена фотографија

- Након напорних припрема на Сарајевско-романијској регији, те успјешним тркама на Свјетском првенству у Рухполдингу у Њемачкој, спремни смо дошли на ово превенство и остварили одличне резултате – рекао је Лаловић за "Катеру".

Поред ових резултата, Филип Суботић је оправдао и треће мјесто у дисциплини потјера, док је Урошу Лаловићу треће мјесто „измакло“ за само 15 секунди.

Слика

Фото: Уступљена фотографија

- У наредном периоду слиједи Балканско првенство у Румунији и очекујемо добре резултате. Подршку нам дају наши тренери Бојан Минић и Горан Мумовић, а ми се трудимо да дамо свој максимум. Надам се да ћемо наставити да нижемо одличне резултате – закључио је Лаловић.

Коментари 0
Повезане вијести
Обиљежена слава Храма Сабора Светога архангела Гаврила у Палама Обиљежена слава Храма Сабора Светога архангела Гаврила у Палама
Храм Сабора Светога архангела Гаврила споменик рађања Српске и бисер Пала Храм Сабора Светога архангела Гаврила споменик рађања Српске и бисер Пала
Прекид електричне енергије у Палама Прекид електричне енергије у Палама
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    7h 4m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    17h 3m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 39m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    16h 0m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 43m
    9