Биатлонци са Пала забиљежили сјајне резултате у Бугарској

12.09.2022. 09:53
0
ИЗВОР: katera.news

Урош Лаловић, Филип Суботић и Анастасија Војиновић дугогодишњи су чланови Скијашког клуба „Романија“ са Пала и репрезентативци БиХ у биатлону.

Ови успјешни спортисти биљеже одличне резултате на интернационалним такмичењима, а то су доказали и на Балканском купу у Бугарској. Филип Суботић освојио је златну медаљу у категорији кадета, Урош Лаловић треће мјесто у категорији јуниора, док је Анастасија Војиновић заузела друго и прво мјесто.

Слика

Фото: Уступљена фотографија

- Након напорних припрема на Сарајевско-романијској регији, те успјешним тркама на Свјетском првенству у Рухполдингу у Њемачкој, спремни смо дошли на ово превенство и остварили одличне резултате – рекао је Лаловић за "Катеру".

Поред ових резултата, Филип Суботић је оправдао и треће мјесто у дисциплини потјера, док је Урошу Лаловићу треће мјесто „измакло“ за само 15 секунди.

Слика

Фото: Уступљена фотографија

- У наредном периоду слиједи Балканско првенство у Румунији и очекујемо добре резултате. Подршку нам дају наши тренери Бојан Минић и Горан Мумовић, а ми се трудимо да дамо свој максимум. Надам се да ћемо наставити да нижемо одличне резултате – закључио је Лаловић.

Коментари 0
Повезане вијести
Православно хуманитарно удружење „Свети Сава“ са Пала прославило крсну славу (ФОТО) Православно хуманитарно удружење „Свети Сава“ са Пала прославило крсну славу (ФОТО)
Екипа "E спорт" побједник Светосавског турнира Екипа "E спорт" побједник Светосавског турнира
У Палама ухапшене четири особе осумњичене за отмицу Сарајлије У Палама ухапшене четири особе осумњичене за отмицу Сарајлије
Најчитаније
 • Сјећања Хрешана на долазак Аустроугарске империје у БиХ
  1h 38m
  0
 • Наташи Ћејић потребна наша помоћ
  10h 46m
  2
 • Ноћни успон на врх Требевића (ФОТО)
  7h 33m
  1
 • Ђого: Забраном подизања три прста завршен процес етничког чишћења "отвореног града"
  7h 23m
  6
 • Преминуо глумац Саша Петровић
  11h 29m
  1